Σχολή ορειβασίας για αρχάριους από τον ΕΟΣ Τρίπολης

0
377
ΦΩΤΟ: EOSTRIPOLIS.GR

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης ανακοίνωσε τη διοργάνωση Σχολής Ορειβασίας Αρχαρίων, το χειμώνα του 2021 – Για την σχολή αυτή μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και την συνάδελφο Τόνια Μεγρέμη, ο κ. Κώστας Τσουκλείδης, εκπαιδευτής ορειβασίας και εκπαιδευτής βουνού.

Βασικός στόχος της σχολής είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα και με ασφάλεια στο ορεινό περιβάλλον και σε όλα τα πεδία όπου δεν απαιτούνται αναρριχητικές τεχνικές.

Η Σχολή περιλαμβάνει δέκα ολοήμερες εκπαιδεύσεις σε Αλπικό Πεδίο. Τα μέρη διεξαγωγής θα είναι βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένες ημερομηνίες και τοποθεσίες θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, αυστηρά μέχρι τη Δευτέρα 30/11/2020, στο τηλ.: 6944775236 (Αγγελική Κανελλοπούλου).

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται τα μέλη του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here