Τα παράπονα και το live στους απόηχους της κλήρωσης Κυπέλλου Αρκαδίας

0
421

Η διαδικασία της ανάδειξης μέσω κλήρωσης των «ζευγαριών» της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς απρόοπτα. Μια διαδικασία η οποία διήρκησε μόλις ένα τέταρτο με τις όποιες διευκρινήσεις.

Στους απόηχους της κλήρωσης του Κυπέλλου Αρκαδίας θα μπορούσε κανείς να συμπεριλάβει την παρακολούθηση από τους παρευρισκόμενους της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος μέσω κινητού, μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης. Αγωνία για κάποιους φίλους τους «τριφυλλιού» η εξέλιξη του ματς με τον Παναθηναϊκό εκείνη τη χρονική στιγμή να βρίσκεται «κολλημένος» στο 0-0.

Από εκεί και πέρα παράπονα ο Αντιπρόεδρος του Πανθυρεατικού κ. Θανάσης Θεοδώρου δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του προς τη διοίκηση της ΕΠΣ Αρκαδίας για την αντιμετώπιση της ομάδας του Άστρους σε επίπεδο διαιτησίας και σε φαινόμενα του προηγούμενου διαστήματος. Παράπονα που εκφράστηκαν σε κόσμιο επίπεδο και με διάλογο με τους ανθρώπους της Ένωσης. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας τόνισε πως η Ένωση προσπαθεί συνεχώς προς την κατεύθυνση της κοινής και αντικειμενικής αντιμετώπισης όλων των σωματείων-μελών και προς την ίδια κατεύθυνση χωρίς σκοπιμότητες λειτουργεί και η Αρκαδική διαιτησία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here