Τηλεδιάσκεψη Τζιούμη – Αυγενάκη για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Τρίπολης

0
364

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Παρουσία στην τηλεδιάσκεψη έδωσε επίσης και ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού,  κ. Δημήτρης Μακαρούνης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα της αναβάθμισης του γηπέδου «Μουκάκης», στην περιοχή Φιλικών, αναλύοντας στον Υφυπουργό όλες τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα ξεκινώντας από τα βασικά όπως: αντικατάσταση χλοοτάπητα, αντικατάσταση παρωχημένων προβολέων, επισκευή της κερκίδας κλπ. Η αναγκαιότητα για οικονομική ενίσχυση του εν λόγω γηπέδου έγκειται στο γεγονός ότι το γήπεδο «Μουκάκης» χρησιμοποιούν για προπονήσεις οκτώ αθλητικά σωματεία ποδοσφαίρου, καθώς είναι το μοναδικό γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα στον ιστό της πόλης.

Εν συνεχεία, ένα ακόμα θέμα συζήτησης ήταν η διοργάνωση μηχανοκίνητων αγώνων ταχύτητας στην 124 Π.Β.Ε σε συνεργασία πάντα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σύμφωνα με πηγές του Δήμου Τρίπολης, τέλος, πρότεινε και την εύρεση ενός δημοτικού χώρου για το ενδεχόμενο κατασκευής μίας πίστας, αφού και ο ίδιος άλλωστε δεν κρύβει την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα με τον Δήμαρχο Τρίπολης και τον Υφυπουργό, να συμφωνούν πως κοινός στόχος τόσο του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού όσο και του Δήμου Τρίπολης είναι η σημαντική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους προς όφελος των πολιτών και των αθλούμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here