Το πρόγραμμα των πρωταθλήματος Νεανίδων και Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
466

Το μεσημέρι της Τρίτης (01/06) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομών. Μεταξύ αυτών διεξήχθη και η κλήρωση των πρωταθλημάτων κοριτσιών όπως αυτό των Νεανίδων και αυτό των Κορασίδων.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα Νεανίδων, ο συνολικός αριθμός συμμετοχών δεν ξεπέρασε τις τρεις. Σε επίπεδο Αρκαδικού ενδιαφέροντος θα συμμετάσχει μόνο η ομάδα του Πελασγού ΚΟΜ. Το πρόγραμμα της Αρκαδικής ομάδας ήταν ευνοϊκό, αφού πέρασε απευθείας στον τελικό του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Καλαμάτας 1980 – ΑΕΠΣ Αρίς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Νεανίδων που αναμένεται να ξεκινήσει στις 23/06/2021, με τους όρους και περιορισμούς που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και φυσικά χωρίς την παρουσία φίλαθλου κοινού, έχει ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

(1ος ΑΓΩΝΑΣ): Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 – Α.Ε.Π.Σ. ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
(ΡΕΠΟ): ΚΟ.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

(ΤΕΛΙΚΟΣ): Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ 1ου ΑΓΩΝΑ.

Την ίδια ώρα σε ότι αφορά το πρωτάθλημα Κορασίδων, συμμετοχή δήλωσαν συνολικά πέντε σύλλογοι από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μεταξύ των οποίων η ΓΕΑ Άμιλλα και ο Πελασγός ΚΟΜ, από την Αρκαδία. Σε επίπεδο Αρκαδικού ενδιαφέροντος στην πρεμιέρα η ΓΕΑ Άμιλλα 2000 θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Πελασγού ΚΟΜ. Η νικήτρια ομάδα του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι την ομάδα του ΑΣ Βατικιώτη.

Το πρωτάθλημα Κορασίδων αναμένεται να ξεκινήσει στις 07/06/2021, με τους όρους και περιορισμούς που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και φυσικά χωρίς την παρουσία φίλαθλου κοινού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος κορασίδων έχει ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

(1ος ΑΓΩΝΑΣ): Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 – Α.Ε.Π.Σ. ΑΡΙΣ.
(2ος ΑΓΩΝΑΣ): Γ.Ε.Α. ΑΜΙΛΛΑ 2000 – ΚΟ.Μ. ΠΕΛΑΓΣΟΣ.
(ΡΕΠΟ): Α.Σ. Ο ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

(1ος ΑΓΩΝΑΣ): Α.Σ. Ο ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ 2.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

(ΤΕΛΙΚΟΣ): ΝΙΚΗΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  – ΝΙΚΗΤΗΣ 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here