Το «χαλάκι» του γηπέδου Φιλικών τίναξε ο Δημοσθένης Δήμος!

0
882

Μια ασυνήθιστη εικόνα εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ Τρίπολης και τον Παναρκαδικό το απόγευμα της Κυριακής 16/09, όταν προς το τέλος της αναμέτρησης ο παίκτης της ΑΕΚ, Δημοσθένης Δήμος έσκυψε και σήκωσε ένα κομμάτι πανί το οποίο το τίναξε για να το τοποθετήσει λίγο αργότερα και πάλι στη θέση του.

Για την ακρίβεια ο Δήμος πήρε στα χέρια του ένα κομμάτι πλαστικού χλοοτάπητα και συγκεκριμένα το κομμάτι που αποτελούσε στο σημείο του πέναλτι το οποίο σε μια φάση που εκτυλίχθηκε μετακινήθηκε από τη θέση του. Μάλιστα εκνευρισμένος ο παίκτης της ΑΕΚ φώναξε εκνευρισμένος προς το διαιτητή «Τι είναι αυτά βρε παιδιά, θα χτυπήσουμε!».

Το «Κ.Ε.» είχε πραγματοποιήσει εκτενές ρεπορτάζ για τα προβλήματα στο γήπεδο Φιλικών, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να υπάρχει η διάθεση να επιδιορθωθούν κάποια πράγματα και να βελτιωθεί η εικόνα των εγκαταστάσεων.

Τις προηγούμενες ημέρες ο υπεύθυνος του γηπέδου κ. Μπακέας μιλώντας στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, είχε πει μεταξύ άλλων ότι ο τάπητας μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων θα έχει επιδιορθωθεί στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα. Το απόγευμα της Κυριακής αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Σύμφωνα με πληροφόρηση του «Κ.Ε.» επίθεση πάντως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αντίστοιχη εταιρία δεν πρόλαβε να προχωρήσει στην επιδιόρθωσή του γηπέδου, λόγω φόρτου εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα κάποιες παρεμβάσεις στο γήπεδο προκειμένου να βελτιωθούν λίγο περισσότερο οι συνθήκες. Παράλληλα στα πλάνα βρίσκεται και η αντικατάσταση της κατασκευής που θυμίζει δημοσιογραφικό μπουθ με άλλη λίγο μεγαλύτερης χωρητικότητας με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των τοπικών ΜΜΕ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here