Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στο κέντρο της Τρίπολης στόλισε ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης

0
99

Με εορταστική διάθεση αρκετά μέλη – αθλητές του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, το προπονητικό τιμ και γονείς βρέθηκε στο κέντρο της Τρίπολης και στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του «κιτρινόμαυρου» ομίλου. Αναλυτικά στη σχετική του ανακοίνωση του τμήμα ανέφερε:

«Ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, στόλισε για μια ακόμη χρονιά το δικό του δέντρο στο κέντρο της πόλης μας. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Τρίπολης 7για την ευγενική παραχώρηση του δέντρου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι μικροί μας αθλητές με πρωτοστάτιδα την προπονήτρια μας και υπεύθυνη των ακαδημιών κα. Σταθούλη Θεοδώρα κατάφεραν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξουν ένα πρωτότυπο δέντρο στολιδιών και να το διακοσμήσουν εξαιρετικά. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον πεζόδρομο της οδού Τάσου Σεχιώτη κάτω από τα Mod’s Hair Tripolis (χορηγός του ομίλου μας). Οι χειροτεχνίες των παιδιών έκλεψαν την παράσταση καθώς η διάθεσή τους να εκθέσουν τα υπέροχα στολίδια τους ήταν μοναδική. Το παρόν στον στολισμό του δέντρου του ομίλου τένις έδωσαν εκτός από τους μικρούς μας φίλους σύσσωμη η προπονητική ομάδα του συλλόγου, αρκετοί γονείς και μέλη, καθώς και το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Σπηλιόπουλος Γεώργιος.

Οι δράσεις μας και αυτά τα Χριστούγεννα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ευχαριστούμε, όλους όσους βοηθούν σε αυτά μας τα εξω – αγωνιστικά εγχειρήματα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here