Τσιφτσής και Τζίμας MVP σε τρία από τα πέντε ματς του Αστέρα!

0
369

Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 1 ο Αστέρας Τρίπολης αποδείχθηκε εξαιρετικός σε επίπεδο αποτελεσμάτων εξασφαλίζοντας πέντε διαδοχικές νίκες και 15 βαθμούς που τον φέρνουν σε πλεονεκτική θέση για την εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Στα τελευταία παιχνίδια μπορεί τα προβλήματα απουσιών λόγω καρτών ή τραυματισμών να αποτέλεσαν γεγονός, αλλά το «βάθος» πάγκου της ομάδας υπερκάλυψε αυτές τις απουσίες. Επιπλέον οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας πήραν συμμετοχές με ουσιαστικούς ρόλους και ανταπεξήλθαν και με το παραπάνω!

Συγκεκριμένα οι Αντώνης Τσιφτσής και Παναγιώτης Τζίμας στα τελευταία πέντε ματς είχαν πολύ καλή παρουσία και με την απόδοσή τους βοήθησαν τον Αστέρα στην συγκομιδή των 15 βαθμών τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά ο Τσιφτσής έχει καλύψει την απουσία του Νίκου Παπαδόπουλου με εξαιρετικές εμφανίσεις όπως:

● Την 16η αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με Απόλλωνα όπου μεταξύ άλλων ξεχώρισε η επέμβασή του στο εξαιρετικό σουτ του Ντάουτα. Για εκείνο το ματς ο Τσιφτσής ψηφίστηκε MVP του Αστέρα Τρίπολης για τη συγκεκριμένη αγωνιστική.
● Την 18η αγωνιστική ο Τσιφτσής στο εντός έδρας ματς επί της ΑΕΛ, όταν χρειάστηκε κράτησε απαραβίαστη την εστία του όπως στο τετ α τετ με τον Μιλοσάβλιεβιτς στο φινάλε του α’ ημιχρόνου.
● Την 19η αγωνιστική ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν για ακόμη μια φορά καθοριστικά με κορυφαία την επέμβαση σε κοντινό σουτ Τσιλιανίδη, προασπίζοντας εστία και προβάδισμα στο σκορ.
● Την 20η αγωνιστική ακόμη μια φορά ο Τσιφτσής έσωσε την εστία του σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στο 11’ μετά το τετ α τετ με το Μάνο και στο 35’ σε εξαιρετικό πλασέ του Μπερτόλιο. Το κοινό ανέδειξε και σ’ αυτό το ματς MVP του Αστέρα τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας.
Παράλληλα και ο Παναγιώτης Τζίμας αποτέλεσε πρωταγωνιστής στα τελευταία ματς του Αστέρα. «Μαχητικός» προσπαθώντας για το καλύτερο στην μεσοεπιθετική γραμμή και με εξαιρετικές εμφανίσεις όπως:
● Στο εκτός έδρας ματς επί του ΟΦΗ όπου ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης στο νικηφόρο 0-1 του Αστέρα. Σ’ ένα ματς στο οποίο οι φίλοι της ομάδας τον ανέδειξαν σε MVP του Αστέρα για τη συγκεκριμένη αγωνιστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here