Τσιώλης: «Αδικεί την Παναρκαδικό η βαθμολογική του θέση»

0
417

Σημαντική ήταν η αγωνιστική παρουσία και του Γιάννη Τσιώλη, στην επικράτηση του Παναρκαδικού με σκορ με 5-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη. Από την πλευρά του βοήθησε σημαντικά ώστε οι «πράσινοι» να φτάσουν σ’ αυτή τη σημαντική νίκη.

Ο ίδιος μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μια αλλαγή προπονητή και πιστεύω έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία περισσότερο των παικτών και αυτό φάνηκε στον γήπεδο. Η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έδειξε για μένα προσωπικά ότι είναι αδικία που βρίσκεται σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Τώρα προχωράμε με δουλειά και θα δούμε στη συνέχεια».

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο για την επίτευξη αυτή της νίκης και φυσικά της εμφάνισης ο Τσιώλης πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η θέληση. Είχαμε περισσότερη θέληση από τον αντίπαλο και πραγματικά όλοι καταλαβαίνουν από τη διοίκηση μέχρι εμάς ότι είναι πραγματικά κρίμα που είμαστε σ’ αυτή τη θέση και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να διορθώσουμε τουλάχιστον τα πράγματα».

Για τα συναισθήματά του μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού δήλωσε: «Αρχικά είμαστε χαρούμενοι όλα τα παιδιά για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα από Δευτέρα ξεκινάει δουλειά, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας στο οποίο χρειαζόμαστε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here