Όλες οι εκδηλώσεις για το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Τρίπολης 2019

0
939

Ανακοινώθηκε και επίσημα το πρόγραμμα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και ειδικότερα του Φεστιβάλ Τρίπολης για το 2019. Το φετινό Καλοκαίρι περιλαμβάνει αρκετές μουσικές συναυλίες, ταχυδακτυλουργικές παραστάσεις καθώς και παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών, ενώ φέτος έχουν προγραμματιστεί να ανέβουν αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις γνωστών συντελεστών.

Στο πρόγραμμα των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένο και το 2ο Φεστιβάλ Νεών, όπου το τριήμερο 5-7 Αυγούστου νεανικά σχήματα και καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν και θα παίξουν για το κοινό του Δήμου Τρίπολης και όσους επισκέπτες θα βρίσκονται στην Αρκαδική πρωτεύουσα εκείνο το τριήμερο. Το Φεστιβάλ Νέων θα πραγματοποιηθεί και τις τρεις ημέρες που έχει οριστεί στην πλατεία Άρεως.

Τέλος ο Δήμος Τρίπολης και φέτος έχει συμπεριλάβει στις πολιτιστικές του εκδηλώσεις και μεγάλα πανηγύρια και τοπικές γιορτές τοπικών κοινοτήτων του Δήμου. Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Τρίπολης θα κορυφωθεί με την πραγματοποιήσει και φέτος της Λευκής Νύχτας ή όπως των έχουμε γνωρίσει τα δύο προηγούμενα χρόνια ως Νύχτα Shock Price, η οποία θα «ζωντανέψει» το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Το μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης για το φετινό Φεστιβάλ…

Στο εισαγωγικό του χαιρετισμό σε ότι αφορά το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Τρίπολης και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που ο Δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με το βλέμμα στραμμένο στον πολιτισμό, με αισιοδοξία και θετική διάθεση υποδεχόμαστε και φέτος το καλοκαίρι στον Δήμο Τρίπολης!
Βραδιές γεμάτες μουσική από ταλαντούχους καλλιτέχνες και μουσικά σύνολα!
Βραδιές με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στο Άλσος Αγίου Γεωργίου!
Παραδοσιακά γλέντια στα χωριά του Δήμου Τρίπολης!
Αξιόλογες παραγωγές στους Αρχαιολογικούς χώρους της Μαντινείας και του Ορχομενού γιατί το καλοκαίρι κάτω από τα αστέρια είναι μαγευτικό!
Εκδηλώσεις που έχουν τη δική τους ταυτότητα!
Καλό καλοκαίρι σε όλες και σε όλους!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δ
ημήτρης Παυλής».

 

Αναλυτικά το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here