20/01/2006 – 20/01/2020: 14 χρόνια για την εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ»! (+ήχος)

0
885

Μερικές φορές αντιλαμβανόμαστε πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια βλέποντάς μας να μεγαλώνουμε και μαζί με εμάς και οι αγαπημένοι άνθρωποι και φίλοι γύρω μας! Άλλες φορές το συνειδητοποιούμε ανατρέχοντας σε ένα γεγονός στο παρελθόν που νομίζουμε ότι είναι πρόσφατο, αλλά στην πραγματικότητα απέχει πλέον αρκετά χρονιά πίσω στο παρελθόν! Κάπως έτσι συνειδητοποιώ ότι πέρασαν κιόλας 14 ολόκληρα χρονιά από τη στιγμή που η πρώτη αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» ακούστηκε ραδιοφωνικά από τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης!

Ήταν Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006 λίγο μετά τις 18:00 όταν ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή από μια παρέα φίλων, που είχαν την ιδέα λίγες μέρες μόλις νωρίτερα να παρουσιάσουν μια ραδιοφωνική εκπομπή με σκοπό το σχολιασμό της τοπικής αθλητικής επικαιρότητας. Η παρέα αποτελούνταν από αλφαβητικά από τους Φώτη Αλεξόπουλο, Μηνά Αρτόπουλο, Γιάννη Βασιλόπουλο και Δημήτρη Δελή.

Εκείνη η πρώτη ραδιοφωνική σεζόν (Ιανουάριος 2006 – Ιούνιος 2006), έδωσε τη θέση στις επόμενες για να ακολουθήσει σταδιακά έναν πιο ενημερωτικό χαρακτήρα, αλλά χωρίς ποτέ να χάσει η εκπομπή την αρχική της φιλοσοφία και ύφος. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει ακριβώς 14 χρόνια, με τη ραδιοφωνική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» να διανύει την 15η συνεχόμενη της ραδιοφωνική σεζόν!

Με τη δική σας στήριξη συνεχίζουμε με εγκυρότητα, αντικειμενικότητα και επαγγελματισμό να σας μεταφέρουμε τον αθλητικό παλμό της Αρκαδίας μέσα από τη συχνότητα του καλύτερου σταθμού της πόλης! Της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης της οποίας είναι πολύ σημαντικό που η εκπομπή αυτή αποτελεί από το ξεκίνημα μέρος του προγράμματός της!

Ευχή η εκπομπή αυτή να συνεχίσει το έργο της για πολλά ακόμη χρόνια, μεταδίδοντας στους ακροατές της πάντα ευχάριστες ειδήσεις αλλά και μεγάλες επιτυχίες για τον Αρκαδικό αθλητισμό!

Παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει την πρώτη αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» που μεταδόθηκε από τη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης την Παρασκευή, 20/01/2006:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here