Νίκη με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος οι παίδες του Πολύβιου

0
707

Στο πρώτο φετινό ματς πρεμιέρας στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης η ομάδα του Πολύβιου υποδέχθηκε της αντίστοιχης ομάδας του ΑΟ Μεσσήνης 2017 για το πρωτάθλημα παίδων. Αγωνιστικά η ομάδα της Αρκαδίας κατάφερε να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνος με σκορ 51-46.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης το ξεκίνημα ήταν μοιρασμένο και τις δύο ομάδες να συμπορεύονται στο σκορ. Στη συνέχεια η απόδοση των νεαρών παικτών του κ. Νικητόπουλου «ανέβηκε» με αποτέλεσμα να έρθει ένα πολύτιμο προβάδισμα στο σκορ με 25-16 στο φινάλε του α’ μέρους.

Οι «γηπεδούχοι» είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο στην αναμέτρηση και στην επανάληψη με αποτέλεσμα να χτίσουν ένα σημαντικό προβάδισμα με σκορ 41-24. Στην τελευταία περίοδο λίγο ίσως η χαλάρωση αλλά και η προσπάθεια των «φιλοξενούμενων» να επιστρέψουν στο ματς επέφερε ένα επί μέρους 10-22 στο δ’ δεκάλεπτο με αποτέλεσμα τελικά ο Πολύβιος να φτάσει στη νίκη με νίκη τελικά λίγων πόντων (51-46).

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 06/09/2020 (16:00).
ΘΕΑΤΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζος, Καρδαράς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-8 (Α’), 25-16 (Β’), 41-24 (Γ’), 51-46 (Δ’).
ΠΟΛΥΒΙΟΣ Α.Ε.Μ. (Νικητόπουλος): Αργυρόπουλος 11(1), Σάλι 2, Ρουμένοβ, Μιέστρι 19, Μπραούσι 8(1), Ζενλάι, Κωτσόπουλος 11.
Α.Ο. ΜΕΣΣΗΝΗ 2017 (Ηλίας Τσερπές, Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος): Ζώης 5, Γεωργακόπουλος 1, Βλαχοδημητρόπουλος, Δεληγιάννης 3(1), Ξενογιάννης, Κουράνος 20, Σκιαδάς 9, Κατσούρος 8.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here