Τέσσερις αναμετρήσεις ήταν προγραμματισμένες το απόγευμα του Σαββάτου 24/10 για την Α’ τοπική κατηγορία με τα αποτελέσματα να επιφυλάσσουν και κάποιες εκπλήξεις.
Αναλυτικότερα στον 1ο όμιλο και στη Μεγαλόπολη η ομάδα του Πανιωνίου στο εκεί τοπικό ντέρμπι απέσπασε ισοπαλία από τη Δόξα Μεγαλόπολης με σκορ 2-2 σ’ ένα κατά τα άλλα ενδιαφέρον σε εξέλιξη ματς.
Την ίδια ώρα η ομάδα του ΑΟ Τεγέας δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη με σκορ 0-3 επί του ΠΑΟΚ Τρίπολης, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ Τρίπολης.
Για τον 2ο όμιλο η ομάδα του Αχιλλέα Παραλίου Άστρους πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί του Νικηταρά με σκορ 0-6, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα της φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Οι Βρασιές τέλος επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 του Ηρακλή Βερβένων στην προσπάθειά τους να διατηρηθούν από τις πρώτες αγωνιστικές στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.