Στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ρεγκίς στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, αλλά και στην ατυχία για το γεγονός ότι σ’ αυτές τις ελάχιστες στιγμές ο Αστέρας δεν κατάφερε να ακοράρει.
Χαρακτηριστικά η αρχική του τοποθέτηση μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς από το παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες στιγμές, γιατί δεν σκοράραμε στην ευκαιρία που δημιουργήσαμε και αμέσως μετά δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί, όσο στο πρώτο. Δεν είχαμε γρήγορη μεταφορά της μπάλας ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Δεν αξιοποιήσαμε την ευκαιρία που δημιουργήσαμε».
Στο τι πρέπει να αλλάξει ο Αστέρας Τρίπολης προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ο κ. Ράσταβατς ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό, όπως και διαφορετικός ο αντίπαλος και η ποιότητα του αντιπάλου. Ένα παιχνίδι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να επιτεθούμε καλύτερα και για εμάς ζητούμενο είναι με τον ίδιο έλεγχο να είμαστε περισσότερο επιθετικοί.».