Για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Παναρκαδικός καλούνταν να αντιμετωπίσει την Κυριακή (20/03) την ομάδα της Σαντορίνης. Τα πολλά κρούσματα covid-19 στις τάξεις του συλλόγου και το γεγονός ότι διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών βρίσκονται σε καραντίνα, δεν ήταν λόγοι για την ΕΠΟ να αναβάλει την αναμέτρηση, με γνωστή την κατάσταση στις τάξεις του Αρκαδικού συλλόγου από την περασμένη Τετάρτη.
Η Αρκαδική ομάδα κατά συνέπεια υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη με αποστολή πέντε παικτών, τον Πρόεδρο Ηλία Καναβέτα και τον Τιμ Μάνατζερ Κώστα Λάγαρη, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενες επιπτώσεις. Η ομάδα παρατάχθηκε κανονικά όπως και την περασμένη Τετάρτης στο εκτός έδρας ματς με τον Χαραυγιακό, στον αγωνιστικό χώρο με πεντάδα μαζί με τους «γηπεδούχους» και τους διαιτητές και όπως ήταν αναμενόμενο ο αγώνας ποτέ δε ξεκίνησε.
Τα ερωτηματικά για την μη αναβολή της αναμέτρησης και της αγωνιστικής δεν έχουν απάντηση από πλευράς Ομοσπονδίας, με τον Παναρκαδικό να επωμίζεται σημαντικά έξοδα μετακίνησης προς και από τη Σαντορίνη χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο.
Την εβδομάδα που ξεκινάει αναμένονται εξελίξεις σε ότι αφορά τις αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών της ΕΠΟ για την τύχη των αναμετρήσεων του Παναρκαδικού με τον Χαραυγιακό και με τη Σαντορίνη.