Το γεγονός ότι το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σε ότι αφορά τον αγωνιστικό του χώρο, κρίνοντάς τον μάλιστα η ΕΠΣ Αρκαδίας με ανακοίνωσή του ακατάλληλο, έχει τεθεί ζήτημα διαθέσιμων γηπέδων, που θα καλύψουν τις ανάγκες της αγωνιστικής δράσης στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
Μάλιστα γι’ αυτό το θέμα έχουν προκύψει και κάποιες συζητήσεις μεταξύ στελεχών του Νομικού Προσώπου, του Δήμου Τρίπολης και της ΕΠΣ Αρκαδίας για την προοπτική διάθεσης του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης, για την διεξαγωγή κάποιων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.
Σύμφωνα με τοποθέτηση του Προέδρου του ΝΠΔΔ κ. Ηλία Κούρου, η θέση του Δήμου δεν είναι αρνητική σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το να διατεθεί δηλαδή το γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης για ένα χρονικό διάστημα (πιθανότατα για την προσεχή σεζόν) για κάποιους αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων. Προφανώς το Νομικό Πρόσωπο αναμένει την επίσημη πρόταση της ΕΠΣ Αρκαδίας, προκειμένου να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.