Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης σε δηλώσεις του σήμερα από το Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης το οποίος μετά από πολύ καιρό διοργανώνει και πάλι επίσημους αγώνες, τόνισε ότι πλέον από τους στόχους του Νομικού Προσώπου σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία είναι να διοργανωθούν και αγώνες Σκοποβολής για ΑμεΑ.
Μάλιστα ο κ. Κούρος τόνισε ότι θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Νίκο Καραλή, προκειμένου να έρθουν στις εγκαταστάσεις και ΑμεΑ με σκοπό να γνωρίσουν το άθλημα και να ασχοληθούν ενεργά με τη Σκοποβολή.
Αναμφίβολα οι τοποθέτηση του κ. Κούρου μόνο θετικά μπορεί να αντιμετωπιστεί, καθώς οι εγκαταστάσεις και το άθλημα της Σκοποβολής μπορούν να δώσουν επιπλέον διέξοδο προς τον αθλητισμό σε Άτομα με Αναπηρία της ευρύτερης περιοχής.