Εύκολο πέρασμα από την Καλαμάτα επί του Πρωτέα 49-71 ο Πολύβιος ΑΕΜ

0
232

Για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας και την 4η αγωνιστική ο Πολύβιος ΑΕΜ, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/11) στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας από τον Πρωτέα Καλαμάτας. Σ’ ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η ομάδα της Μεγαλόπολης αποδείχθηκε αποτελεσματικότερη και καλύτερη με αποτέλεσμα την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με σκορ 49-71.

Ο Πολύβιος ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση καταφέρνοντας να πάρει ένα προβάδισμα με διψήφιο αριθμό πόντων και στη συνέχεια φρόντισε να διατηρήσει σταθερό το σχετικό προβάδισμα ασφαλείας ως το φινάλε. Οι «Αρκάδες» χωρίς «διθυράμβους» κοιτάζουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής με την ΑΕΠΣ Αρίς Καλαμάτας.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Τέντας | 20/11/2022 (20:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσιμπούρης, Μπακετέας
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-28 (Α’), 27-39 (Β’), 40-56 (Γ’), 49-71 (Δ’).
ΑΠΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νικολόπουλος): Αλεξόπουλος 10, Φλώρος 1, Πραμαγκιούλης 14(3), Μπεκύρας, Πανταζής 2, Ζερβάκης 3, Καρταλιάς 4, Πατλάκας, Μουραφέτης 9(2), Νικολόπουλος 6.
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΑΕΜ (Δημήτρης Γεωργαντάς): Αγγελόπουλος, Βαλτεσινιώτης, Τζιούβελης 16(4), Τρυφωνόπουλος 9(1), Κωτσόπουλος 4, Μαθιόπουλος 11(1), Σπηλιώτης 2, Σιαμπής 2, Νικολόπουλος 3, Σιαμπάνης 8, Κουτίβας 2, Γεωργαντάς 14.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here