Σε εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των ακαδημιών του Πήγασου Θυρέας για το 2022. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Αρκαδικού συλλόγου έπαιξαν μπάσκετ υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων μελωδιών, μπαίνοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Πολλοί από τους αθλητές των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής, συμμετέχοντας φορώντας Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια.
Οι εικόνες ήταν ιδιαίτερα όμορφες με το κλειστό γυμναστήριο του Άστρους την περασμένη Πέμπτη να είναι γεμάτο από μικρούς και νεαρούς αθλητούς/τριες, παίζοντας μπάσκετ. Οι προπονητές αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά, ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά βραχιολάκια καθώς και ευχετήριες κάρτες με το έμβλημα της ομάδας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας η επανέναρξη των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023. Τέλος με ανακοίνωσή του ο Πήγασος Θυρέας ευχήθηκες σε καλά Χριστούγεννα και μια ευτυχισμένη νέα χρόνια, γεμάτη ελπίδες, αισιοδοξία και υγεία!








