«Λύγισαν» στο φινάλε από τον Άρη Σκάλας με 56-47 οι έφηβοι του Πάνα

0
667

Για το πρωτάθλημα εφήβων το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) ο Πάνας Τρίπολης φιλοξενήθηκε από τον Άρη Σκάλας στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη, όπου μετά από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ματς η Αρκαδική ομάδα ηττήθηκε στο φινάλε με 56-47, «πληρώνοντας» ουσιαστικά το κακό δ’ δεκάλεπτο και το επί μέρους 21-10.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της, με τις δύο ομάδες να συμπορεύονται στο σκορ για τρία δεκάλεπτα. Η Αρκαδική ομάδα ήταν ανταγωνιστική και είχε αυξημένες πιθανότητες να διεκδικήσει τη νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο οι «γηπεδούχοι» βρήκαν τις λύσεις από τα σουτ εντός παιδιάς αλλά και τις εύστοχες βολές και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη | 26/11/2022 (15:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πρωτόγερος, Ακτίπης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-9 (Α’), 23-22 (Β’), 35-37 (Γ’), 56-47 (Δ’).
ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΑΣΚ (Π. Τσεμπελής, Στελ. Πούλος): Σίμος 11(1), Πούλος 20, Παππάς 4, Καλαϊτζής, Κληρονόμος 5(1), Μίχος, Λιναρδάκος 8, Πιερράκος 8(2).
ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βασίλης Αλικάκος): Παπαπέτρου 3, Τσιαμούλος, Σούπος 11, Μακρής 18(4), Κωστόπουλος 5(1), Βερβαινιώτης 2, Δαύρος 8, Μαργιώλας.

► Η συνολική βαθμολογική συγκομιδή της εφηβικής ομάδας του Συλλόγου Δρομέων, αδικεί την φετινή προσπάθεια της ομάδας, που η αλήθεια είναι έχει παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική στις περισσότερες αναμετρήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει χάσει αρκετά ματς στο τέλος κι ενώ για μεγάλα χρονικά διαστήματα είχε σε κάποιες περιπτώσεις και το προβάδισμα στο σκορ όπως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here