Στους «4» του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Παναρκαδικός 2-3 τον ΑΟ Τεγέας

0
236

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) στο Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής Τεγέας, διεξήχθη το εξ’ αναβολής ματς της γ’ φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας, ανάμεσα στον ΑΟ Τεγέας και τον Παναρκαδικό. Μετά από συναρπαστικό ματς στο οποίο οι δύο ομάδες πάλεψαν για την πρόκριση στους ημιτελικούς, ο Παναρκαδικός τελικά ήταν αυτός που επικράτησε με σκορ 2-3 και συμπλήρωσε την «τετράδα» μαζί με τους Ερμή Μελιγούς, Πανθυρεατικό ΑΟ και ΑΕ Δημητσάνας.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση και μετά το πρώτο 20λεπτο ο Παναρκαδικός κατάφερε μέσα σ’ ένα τετράλεπτο, να προηγηθεί με 0-2. Αρχικά στο 24’ ο Γεωργακόπουλος με πανέμορφη ενέργεια σημείωσε το 0-1 και ένα από τα ομορφότερα φετινό γκολ στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Αρκαδίας. Στο 27’ μετά από ωραία ενέργεια του Παπαλάμπρου έγινε και το 0-2.

Η αντίδραση του ΑΟ Τεγέας στη συνέχεια ήταν ουσιαστική, καθώς ανέβασε ρυθμούς και έψαξε το γκολ. Πάντως στο 42’ σ’ ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, κατάφερε να σκοράρει με ανέλπιστο τρόπο, όταν μετά από χαλαρό σουτ του Γκιουμέ, που δεν εκτέλεσε όπως θα ήθελε, ο Κοντουράς δεν υποδέχθηκε όπως θα έπρεπε τη μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει από τα χέρια του και να καταλήξει στα δίχτυα του Παναρκαδικού για το 1-2΄. Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ήρθε και οι ισοφάριση για τους «γηπεδούχους», όταν μετά από γρήγορη επίθεση ο Σαλτούρος ανατράπηκε αντικανονικά από τον Κοντουρά, με τον κ. Διαμαντόπουλος να υποδεικνύει πέναλτι. Ο Πλέμμενος ευστόχησε για το 2-2 και έβαλε πάλι «φωτιά» στο ματς.

Ο Παναρκαδικός ωστόσο σ’ ένα διάστημα στο οποίο θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο ΑΟ Τεγέας είχε το ψυχολογικό αβαντάζ στην αναμέτρηση, ο Γεωργακόπουλος «μίλησε» και πάλι, όταν στο 53’ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ, κατάφερε να σκοράρει για το 2-3. Ο ΑΟ Τεγέας στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και πάλι, έψαξε το γκολ, είχε μια σειρά από τελικές προσπάθειες οι οποίες δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, με αποτέλεσμα το 2-3 να παραμείνει ως το τέλος. Σημειώνεται ότι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ο κ. Διαμαντόπουλος απέβαλε τον προπονητή της Τεγέας, Σταύρο Βρούβα και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Παναρκαδικού, Σπύρο Λαγό, μετά από την μεταξύ τους λεκτική αντιπαράθεση.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής Τεγέας | 21/12/2022 (14:30).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Δημήτρης Κυρίος (Αρκαδίας), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Γεώργιος Γκριτζέπης (Αρκαδίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 39’ Γκιουμές, 47’ (πεν.) Πλεμμένος | 24’ Γεωργακόπουλος, 27’ Παπαλάμπρος, 53’ Γεωργακόπουλος.
ΔΟΚΑΡΙΑ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34’ Γκιουμές, 71’ Τσαλγιτζόπουλος Αθ., 90’+2’ Τσαλγιτζόπουλος Γρ. | 62’ Κοσκολός, 72’ Γιαννακούρας, 77’ Γεωργακόπουλος Αθ.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
ΑΟ ΤΕΓΕΑΣ (Σταύρος Βρούβας): Βελισσάρης, Γκιουμές, Δούκας (83’ Τσαλγιτζόπουλος Γρ.), Τσαλγιτζόπουλος Αθ., Πλαντζάς Πετρ., Πλαντζάς Κ., Πλεμμένος, Παπαδόπουλος, Σαλτούρος (73’ Στασινός), Χαραλαμπόπουλος, Δημητρέλης.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΑΟ (Σπύρος Λαγός): Κοντουράς, Αφματάι (87’ Παπαθανασίου), Σκουρλής, Σωτηρόπουλος, Νάνος, Γιαννακούρας, Παπαλάμπρος (73’ Βόρφι), Κοσκολός, Γεωργακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Τασσόπουλος Α. (46’ Λυμπερόπουλος Δ.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here