Τι έγινε στα Σαββατιάτικα ματς της ΕΠΣ Αρκαδίας (17/12/2022)

0
247

Η αγωνιστική δράση το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στα γήπεδα της ΕΠΣ Αρκαδίας, περιλάμβανε τέσσερις αναμετρήσεις για την Α’ τοπική κατηγορία αλλά και για το παιδικό πρωτάθλημα.

Ειδικότερα για το α’ τοπικό σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε με σκορ 3-2 του Πανθυρεατικού, αφού πρώτα χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ. Στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα οι Βρασιές φιλοξένησαν τον Αχιλλέα Π. Άστρους και έμειναν στο ισόπαλο 2-2. Ο Παναρκαδικός στο γήπεδό του φιλοξένησε τον ΑΟ Νέων Τρίπολης επί του οποίου τελικά και επικράτησε με σκορ 2-1. Τέλος ο Ορχομενός υποδέχθηκε στο Λεβίδι τη «μαχητική» ομάδα του ΑΟ Τεγέας της οποίας και μοιράστηκε τους βαθμούς της ισοπαλίας μετά το ισόπαλο 1-1.

Για το παιδικό πρωτάθλημα το πρωί του Σαββάτου ο ΑΟ Νέων Τρίπολης επικράτησε με 6-0 του Ερμή Μελιγούς, ενώ η ΑΕΚ Τρίπολης έμεινε στο ισόπαλο 1-1 επί του Μαντινειακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here