Εύκολη νίκη του Πολύβιου 60-46 τον Πρωτέα Καλαμάτας

0
252

Το βράδυ της Κυριακής (05/03) στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Πολύβιος ΑΕΜ, φιλοξένησε στο Κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης την αντίστοιχη ομάδα του Πρωτέα σε μια αναμέτρηση στην οποία εξ’ αρχής οι «γηπεδούχοι» αποτελούσαν το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

Τελικά στην πράξη η Αρκαδική ομάδα ήταν και αυτή που εξασφάλισε το ροζ φύλλο αγώνος. Μια αναμέτρηση στην οποία από το ξεκίνημα ο Πολύβιος ΑΕΜ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με κάποιες σημαντικές απουσίες. Ακόμη και σε διαστήματα στα οποία οι «φιλοξενούμενοι» ανέβασαν ρυθμούς, η ομάδα της Μεγαλόπολης βρήκε απάντηση με ουσιαστικές λύσεις στο σκοράρισμα, διατηρώντας έτσι σε ασφαλή επίπεδα τη διαφορά το σκορ μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσιμπούρης, Ταβουλαρέας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-7 (Α’), 42-24 (Β’), 50-36 (Γ’), 60-46 (Δ’).
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΑΕΜ (Δημήτρης Γεωργαντάς): Διαμαντόπουλος, Χατζηαγγέλου 18, Τζιούβελης 3(1), Βαλτεσινιώτης, Απέργης 8(1), Διαμαντόπουλος, Κωτσόπουλος 15(3), Σιαμπής, Νικολόπουλος 4, Σιαμπάνης 4, Γεωργανάς 8.
ΑΠΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (αρχηγός: Π. Νικολόπουλος): Αλεξόπουλος 16(4), Φλώρος, Μπεκύρας, Ανδριανόπουλος 2, Ζερβάκης, Αγγελόπουλος 4(1), Καρταλιάς 9(1), Πατλάκας 6, Πανταζής 2, Νικολόπουλος 7.

► Μετά από σχετική απόφαση της ΕΟΚ που αφορούσε όλους τους αγώνες των Εθνικών και τοπικών κατηγοριών και όλων των ηλικιακών κατηγοριών, μετά το πέρας του τριήμερου Εθνικού πένθους το Σαββατοκύριακο 04-05/03, στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, α) τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, β) όλοι οι αθλητές/τριες φορούσαν πένθος στην εμφάνισή τους και γ) δεν υπήρξαν στα γήπεδα μουσική, μαζορέτες και οποιαδήποτε άλλη μορφή διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here