Ένα ξεχωριστό “reunion” της παιδικοεφηβικής ομάδας του Συλλόγου Δρομέων

0
751

Μια ξεχωριστή συγκέντρωση ή αν προτιμά κανείς ένα ιδιαίτερο reunion πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/04) στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Επρόκειτο για την «φουρνιά» 2002, 2003 και 2004 της παιδικής και εφηβικής ομάδας του Συλλόγου Δρομέων η οποία με εξαιρετική αγωνιστική παρουσία τα προηγούμενα χρόνια κατάκτησε το πρωτάθλημα και την δυνατότητα συμμετοχής στις αντίστοιχες προκριματικές φάσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και εφήβων.

Όπως πληροφορηθήκαμε η συνάντηση αυτή προγραμματιζόταν καιρό, ωστόσο κατέστη δυνατή μόλις χθες σε περίοδο εορτών του Πάσχα, καθ’ ότι πολλά παιδιά πλέον βρίσκονται εκτός Αρκαδίας και εκτός Ελλάδος κατά κύριο λόγω για σπουδαίες ή άλλες υποχρεώσεις. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και μια από τις πιο επιτυχημένες φουρνιές παιδικοεφηβικών ομάδων του Συλλόγου Δρομέων αλλά και του τοπικού μπάσκετ των τελευταίων ετών είχε την ευκαιρία να «ενωθεί» για μια βραδιά και πάλι.

Παρουσία έδωσαν στη συγκεκριμένη βραδιά και οι προπονητές της ομάδας του Συλλόγου Δρομέων όπως ο Ηλίας Μπαλής που «έχτισε» αυτή την ομάδα από τις πολύ μικρές ηλικιακές κατηγορίες αλλά και ο Βασίλης Αλικάκος που διατέλεσε και αυτός προπονητής της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι προπονητές της ομάδας πρόσφεραν την εμφάνιση του Συλλόγου Δρομέων ο οποίος σαν σύλλογος πλέον δεν υφίσταται στα παιδιά της συγκεκριμένης «φουρνιάς» την οποία τίμησαν πέρα από τον ιδρώτα τους και το μπασκετικό ταλέντο τους, και με τον χαρακτήρα και το ήθος τους.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Αλικάκος σχολίασε την βραδιά, αναφέροντας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε… Απερίγραπτη χαρά και υπερηφάνεια για αυτά τα εξαιρετικά παιδιά… Μια παρέα μια ΟΜΑΔΑ όλοι τους καταπληκτικά παιδιά… Περήφανος που όλοι τους πήραν το δρόμο που ήθελαν και παλεύουν για τα όνειρα τους… Το μπάσκετ μας έφερε κοντά, οι χαρακτήρες τους μας κρατάνε ακόμα ενωμένους παρόλο που βρισκόμαστε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού… Να είναι πάντα γεροί πάντα χαμογελαστοί πάντα έτοιμοι για νέες προκλήσεις…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here