Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Οδυσσέα Μοσχάτου, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το απόγευμα του Σαββάτου (23/09). Μια αναμέτρηση με πολύτιμα συμπεράσματα και σ’ αυτή την περίπτωση για τον προπονητή της Αρκαδικής ομάδας.
Σε ότι αφορά την αναμέτρηση τα κορίτσια του Αστέρα απείλησαν στο 14′, με την Πάστρα να μην καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο τετ α τετ. Στο 16′ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν για να έρθει η άμεση απάντηση από την ομάδα της Τρίπολης που ισοφάρισε στο 29′ σε 1-1. Η Τζαφέρη συγκεκριμένα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή και η Μοσκοφίδου ευστόχησε για το 1-1.
Ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Κορυφαίες στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, αποτέλεσαν τα δύο δοκάρια. Στο 35′ σε απίθανο φάουλ της Γούλα από μακρινή απόσταση και στο 61′ σε διαγώνιο πλασέ της Μοσκοφίδου.
ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» | 23/09/2023 (18:30).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γρηγοριάδου (77′ Πετροπούλου), Ζιώγα (64′ Λαμπράκη), Μελισσού, Μιχαλοπούλου, Μεντόζα, Μαντζάνα (64′ Μάλλιαρη), Γούλα, Δρακωνάκη (78′ Καντζιώρα), Πάστρα, Τζαφέρη, Μοσκοφίδου.