Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης για το κολυμβητήριο είχε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιαννόπουλος (+vid)

0
283

Μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (28/02) στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, ακολούθησε μια αρκετά εποικοδομητική συνάντηση στο Δημαρχείο Τρίπολης με τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργο Λαγό.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το θέμα της εξέλιξης των έργων ανακατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για λίγο βρέθηκε στη συνάντηση και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Γιαννόπουλο για την ιστορικό των εξελίξεων σε ότι αφορά το έργο του κολυμβητηρίου αλλά και την εξέλιξη του από εδώ και στο εξής.

Ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε σε δηλώσεις του τόσο τον κ. Λαγό όσο και τον κ. Τζιούμη για τη σημερινή συνάντηση και ενημέρωση. Αναφέρθηκε στη διάθεση που υπάρχει από όλες τις πλευρές ούτως ώστε το έργο να προχωρήσει και το συντομότερο να ολοκληρωθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Λαγός αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο τη ΚΟΕ, που αφ’ ενός είχε να κάνει με την εξέλιξη του έργου ανακατασκευής του κολυμβητηρίου και για την ουσιαστική ενημέρωση για τους λόγους που προέκυψαν οι σημαντικές καθυστερήσεις ολοκλήρωσής τους. Αφ’ εταίρου είχε να κάνει με θέματα οργανωτικής φύσεως για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου όταν αυτό επαναλειτουργήσει. Έγινε επίσης λόγω για στενή συνεργασία Δήμου Τρίπολης και ΚΟΕ και σε επίπεδο ανάθεσης και «φιλοξενίας» στην Τρίπολης πολύ σημαντικών διοργανώσεων του υγρού στίβου.

 

Έγγραφη δήλωση κ. Χριστόπουλου και θετικά συμπεράσματα από τη συνάντηση…

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι με έγγραφη δήλωση ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Κυριάκος Χριστόπουλος, γνωστοποίησε τα συμπεράσματα της επίσκεψης στην Τρίπολη και στις συναντήσεις με το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη και τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Λαγό, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Δήμου Τρίπολης να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το έργο ανακατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της έγγραφής δήλωση του Προέδρου της ΚΟΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τρίπολη, 28/2/2024
Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο Τρίπολης.

Ενημερωθήκαμε εκτενώς και σε ευχάριστο κλίμα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γεώργιο Λαγό για την πορεία του έργου στο κολυμβητήριο Τρίπολης, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το συγκεκριμένο έργο. Ευχαριστούμε  την δημοτική αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, που μας δέχτηκε και συνεργαστήκαμε μαζί του.

Είμαστε σίγουροι για την μελλοντική αγαστή συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και στην ευόδωση θεμάτων που αφορούν την ομοσπονδία μας.

Ο Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας
Κυριάκος Γιαννόπουλος».

Μπορεί κανείς παρακάτω να δει δηλώσεις μετά την ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Δημαρχείο Τρίπολης του Προέδρου της ΚΟΕ κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου και του Αντιδημάρχου Τρίπολης κ. Γιώργου Λαγού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here