Η τοπική αγωνιστική δράση στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας συνεχίστηκε την Κυριακή (01/12) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό κάποιες εκπλήξεις.
Αναλυτικότερα στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας για την 9η αγωνιστική στο μοναδικό Κυριακάτικο ματς, ο Αετός Δάρα «φιλοξένησε» στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου τον ΑΣ Λεωνιδίου επί του οποίου και επικράτησε με σκορ 1-0. Με τη νίκη αυτή ο Αετός ανέβηκε στους 7 βαθμούς και στην 8η θέση.
Στην Β’ τοπική κατηγορία για την 6η αγωνιστική σ’ ένα εντυπωσιακό ματς σε επίπεδο τερμάτων η Νεστάνη κατάφερε στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών να κερδίσει τον Παναρκαδικό ΑΟ με 6-5. Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Νικηταράς ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 στο Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής Τεγέας της Ελπίδας Τρίπολης, κατέκτησε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους ο Πανθυρεατικός Β’ «φιλοξένησε» τη Δόξα Μεγαλόπολης από την οποία και ηττήθηκε τελικά με σκορ 1-2. Τέλος ο ΑΟ Νέων Τρίπολης με τη σειρά συνεχίζει ασταμάτητος στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας αυτή τη φορά στο Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής Τεγέας την ΑΕΚ Τρίπολης Β’ με σκορ 1-0.