Ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών Μοριάς πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο (08/02) την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του συλλόγου στην Αρκαδική πρωτεύουσα και στην ταβέρνα «Πεινακοθήκη», για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων βραβεύσεων.
Αρχικά με τις ευλογίες της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του ΠΑΟΚ Μοριάς κ. Κώστα Παπαδιαμάντη ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειες του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και συνέβαλαν τα μέγιστα στις διακρίσεις και επιτυχίες σε αθλητικό επίπεδο.
Οι βραβεύσεις του ΠΑΟΚ Μοριάς…
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις όπου τιμήθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Γιώργος Λαγός, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, καθώς και ο κεντρικός χορηγός του συλλόγου, η εταιρία ΠΟΚΑΣ ΑΕ.
Τιμήθηκε επίσης η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Μοριάς που κατέκτησε το 2024 το DEAF Champions League, καθώς και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Eurocup DIBF 2024, καθώς και σε αθλητές/τριες που διακρίθηκαν σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου την περασμένη χρονιά, καθώς και προπονητές και σημαντικά στελέχη των ομάδων.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με φαγητό σε πολύ καλή ατμόσφαιρα και κλίμα από όσους τίμησαν το σύλλογο με την παρουσία τους.