40 χρόνια παρουσίας για το MUSIC CENTER

0
295

Η 30η Απριλίου αποτελεί Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων, εορτάζοντας τα αγαπημένα καταστήματα για κάθε μουσικόφιλο. Τα «δισκάδικα» όπως πολλοί έχουν πιο «απλά» στο μυαλό τους, έχουν τη δική τους ιστορία στο χρόνο τις προηγούμενες δεκαετίες, έχοντας γνωρίσει μεγάλη άνθηση αλλά και εποχές «δύσκολες» για το συγκεκριμένο κλάδο.

Ευτυχώς για τη μουσική και τους λάτρεις της, το MUSIC CENTER συνεχίζει μέχρι και σήμερα μια σταθερή παρουσία εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια! Με αφορμή μάλιστα την 30η Απριλίου, το πρωί του Σαββάτου, το Δισκοπωλείο MUSIC CENTER στην Τρίπολη γιόρτασε τη συμπλήρωση 40 χρόνων παρουσίας ή αν προτιμάτε αδιάκοπης λειτουργίας του, συμμετέχοντας και φέτος για πολλοστή χρονιά στην RECORD STORE DAY 2022 (Παγκόσμια Ημέρα δισκοπωλείων).

Στο πάρτυ που διοργάνωσε το MUSIC CENTER, είχε πολλή μουσική αλλά και προσφορές σε όλα τα είδη. Η διεύθυνση του καταστήματος μετά και το σημερινό event, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν αυτή την πορεία δεκαετιών, και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει αυτή την ξεχωριστή μουσική… «διαδρομή» και στο μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here