11192018Δευ
Thursday
 

Το «ηχηρό» παράδειγμα του Ορχομενού στη δουλειά και οργάνωση ενός ερασιτεχνικού σωματείου!

ORXOMENOS 01Αποτελεί πραγματικότητα ότι για όποιον δουλεύει σκληρά, με μεθοδικότητα και βάζει στόχους τους οποίους διεκδικεί ουσιαστικά, στο τέλος του πετυχαίνει! Για αρκετούς κάτι τέτοιο ακούγεται κοινότυπο αλλά πολλές φορές επιβεβαιώνεται στην πράξη! Ένα παράδειγμα ομάδας στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου που όταν δουλεύει σκληρά, μεθοδικά και οργανωμένα, πετυχαίνει τους στόχους αποτελεί και ο Ορχομενός Λεβιδίου!
Έναν σύλλογο που τα προηγούμενα χρόνια μας είχε συνηθίσει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, αλλά τα τελευταία πλέον χρόνια με τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, το Λεβίδι και η ευρύτερη περιοχή έχει εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας. Οι άνθρωποι του Ορχομενού ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει μια πιο ουσιαστική προσπάθεια σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, σε μια προσπάθεια πρώτα από όλα να δώσουν διεξόδους στην τοπική νεολαία και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τον αθλητισμό, μακριά από άλλες συνήθειες!

Η διοίκηση έχει πάρει στα σοβαρά την προσπάθεια του συλλόγου του Λεβιδίου τα τελευταία χρόνια και κάνει ότι μπορεί ώστε η ομάδα να έχει ότι χρειάζεται. Ουσιαστική δουλειά γίνεται στον Ορχομενό και στις ακαδημίες και αυτό κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικό προκειμένου ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια να διατηρηθεί ανταγωνιστικός και οι επιτυχίες να έχουν διάρκεια. Παράλληλα στη μεγάλη ομάδα δίνεται έμφαση στη συστηματική δουλειά σχεδόν σε καθημερινή βάση! Μεγάλα ατού σ' αυτή την προσπάθεια αποτελεί καταρχάς το γεγονός ότι πολλά παιδιά που αγωνίζονται στον Ορχομενό είναι από την περιοχή, με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να βρίσκεται στο πλευρά των «πρασίνων» και να την στηρίζει σε πολλούς τομείς. Επίσης ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της επιτυχίας αποτελεί το γεγονός ότι το κλίμα στον Ορχομενό χαρακτηρίζεται «οικογενειακό»!
Οι πάντες στο σύλλογο θέτουν πρώτο απ' όλα και απ' όλους το καλό της ομάδας και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία για τους ανθρώπους του συλλόγου του Λεβιδίου ειδικά φέτος! Για ερασιτεχνικό σωματείο πολλά πράγματα που γίνονται στην ομάδα από τους διοικούντες, το προπονητικό τιμ ή τους ποδοσφαιριστές, ακόμη και αν δεν φαίνονται σε μεγάλο βαθμό προς τα έξω, κυμαίνονται σε επαγγελματικά πρότυπα. Αυτό βοηθάει στο να λειτουργούν όλοι με την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.
Το περασμένο Καλοκαίρι η προσθήκη κάποιων προσώπων σε συγκεκριμένα πόστα στην ομάδα, έχουν παίξει ίσως καταλυτικό ρόλο στο να παρουσιαστεί ο Ορχομενός ανταγωνιστικός. Η πορεία κατά συνέπεια των «πρασίνων» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας δεν είναι τυχαία! Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα με 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στο Κύπελλο Αρκαδίας η ομάδα του Λεβιδίου κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν. Η φετινή πορεία του Ορχομενού φέτος δεν είναι τυχαία, όπως τυχαία δεν ήταν η παρουσία και η πορεία άλλων τοπικών ομάδων κατά το παρελθόν στο τοπικό Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως η Τεγέα, η Νεστάνη, ο Παγγορτυνιακός, οι Βρασιές, ο Ερμής Μελιγούς και πολλές-πολλές άλλες κατά καιρούς, που βρέθηκαν στο προσκήνιο λόγω της ουσιαστικής δουλειάς και οργάνωσης που είχε γίνει σε πολλούς τομείς!
Ο Ορχομενός λοιπόν βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο! Τα αμέσως επόμενα χρόνια μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα. Από εκεί και πέρα όμως σημασία θα παίξει και η ΔΙΑΡΚΕΙΑ σε όλα όσα έχει κάνει ή αν προτιμάτε μεταφορικά σε όλα όσα έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.