Με επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών διεξήχθη το 2ο Christmas Run Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
854

Το πρωί της Κυριακής (17/12) διεξήχθη στη στολισμένη λόγω της περιόδου των Χριστουγέννων το 2ο Christmas Run Τρίπολης. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού η πλατεία Άρεως μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο και λίγα μέτρα από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοίμασε ο Δήμος Τρίπολης και ξεκίνησε τη λειτουργία του επίσημα λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότεροι από 250 αθλητές/τριες συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου 10χλμ, 5χλμ, αλλά και στον παιδικό αγώνα 1χλμ. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών σ’ αυτή τη διοργάνωση στην οποία γίνεται προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό τα επόμενα χρόνια. Φυσικά δεν υπολογίζονται και οι συνοδοί των αθλητών/αθλουμένων που συμμετείχαν, ενώ στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης αποτέλεσε το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν αθλητές από πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, την Αττική, τη Σύρο, τη Ρόδο και άλλες περιοχές της Νότιας Ελλάδας.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε κυρίως μέχρι τα μισά των αγώνων δρόμου και μέχρι ο ήλιος να «καταφέρει» να ζεστάνει λίγο την Τρίπολη. Οι  συμμετέχοντες πάντως απόλαυσαν το συγκεκριμένο εορταστικό αγώνα δρόμου στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Το κόκκινα μπλουζάκια των διοργανωτών για τους συμμετέχοντες, έβαλαν ακόμη περισσότερο στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τους συμμετέχοντες. Κάποιοι δεν παρέλειψαν να αγωνιστούν και με σκουφάκια του Αγίου Βασίλη.

Σημειώνεται επίσης ότι παρουσία μεταξύ άλλων στον φετινό αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας κ. Δημήτρης Μακαρούνης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ κα Βούλα Παχατουρίδου, αλλά και ο Πρόεδρος του ΓΣ Αρκαδίας, οι οποίοι μίλησαν μεταξύ άλλων και στο «Κ.Ε.».

Ο φετινός επίσης αγώνας διοργανώθηκε από τον ΓΣ Αρκαδίας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρίπολης και με την υποστήριξη και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σημαντική και ουσιαστικά η ανταπόκριση αρκετών χορηγών που στήριξαν την προσπάθεια και συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου να υλοποιηθεί με επιτυχία ο συγκεκριμένος αγω΄νας δρόμου. Πολύτιμη επίσης και η συνεισφορά των εθελοντών από το ΓΣ Αρκαδίας, τον ΠΟ Τρίπολης με τους ποδηλάτες που συνόδευαν τους συμετέχοντες αθλητές/τριες, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό, αλλά και τους «Αρκάδες Διασώστες» για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

 

Φωτορεπορτάζ από το φετινό αγώνα…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here