12162018Κυρ
Thursday
 

Δηλώσεις έως 30/11 για το στολισμό δέντρων (όλες οι λεπτομέρειες)

CHRISTMAS TRIPOLIS 01Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρίπολης γνωστοποίησε ότι αιτήσεις ενδιαφέροντος όσων επιθυμούν να στολίσουν δέντρο τα φετινά Χριστούγεννα στο κέντρο της πόλης, μπορούν να υποβληθούν το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου. Παράλληλα έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους σχετικά με το στολισμό των δέντρων φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

«Στο πλαίσιο πραγματοποίησης χριστουγεννιάτικου στολισμού στην πόλη, ο Δήμος Τρίπολης καλεί:

Όλους τους ενδιαφερόμενους για στολισμό δέντρου (φορείς, σωματεία, παιδικούς σταθμούς, δομές ευπαθών ομάδων, επιχειρηματίες, επαγγελματίες κτλ) να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρίπολης μέχρι και 30 Νοέμβρη. Τα δέντρα θα στολιστούν αυστηρά και μόνο από όσους υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Στα δέντρα που θα τοποθετηθούν στην πλατεία Πετρινού και σε κεντρικά σημεία, προτεραιότητα για στολισμό έχουν τα σχολεία (με λίστα που θα μας δοθεί από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας), οι παιδικοί σταθμοί, τα σωματεία και οι δομές ευπαθών ομάδων της πόλη μας.

Η αρίθμηση και η σειρά προτεραιότητας θα δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ:

Να μην γίνει κανένας στολισμός και καμία πρωτοβουλία κράτησης, εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των λαμπιονιών, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης.

Τα δέντρα θα φέρουν αμιγώς χριστουγεννιάτικο στολισμό και δεν θα αποτελούν διαφήμιση καταστημάτων και λοιπών επιχειρήσεων. Ο κάθε φορέας ή επιχείρηση μπορεί να τοποθετήσει μια μικρή ταμπέλα σε εμφανές σημείο του δέντρου, ώστε να φαίνεται ποιος έκανε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες: (Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, 10.00 – 14.00 τηλ: 2713 600400 και 2713 600430)».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.