11122018Δευ
Thursday
 

Μια ιστορική φωτογραφία του Παναρκαδικού από το 1975

RETRO PANARKADIKOS 1975 01Μέσα από το πολύ σημαντικό αρχείο του κ. Γεώργιου Δ. Αγγελάκου, σήμερα το «Κόντρα Επίθεση» δημοσιεύει μία ιδιαίτερη φωτογραφία με την ομάδα του Παναρκαδικό από το 1975. Στη φωτογραφία διακρίνεται με ριγέ φανέλα η βασική ομάδα του Παναρκαδικού, ενώ με πράσινη φανέλα οι ερασιτέχνες. Στη φωτογραφία λοιπόν διακρίνονται:

ΌΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Σταυρόπουλος, Πετρίδης, Μαρκόπουλος, Μουκέας, Μαρτίνος, Καλοπίσης, Τσούκας Ν., Κανελόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παπαϊωάννου, Νικολόπουλος, Μπαρουξής, Τσούκας Α., Δρούζιας, Αγγελάκος Δ., Μέλεγος.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Καραμάνης, Χατζόπουλος, Αγγελάκος Α., Δημάκης, Γιαννακόπουλους, Ορφανίδης, Κουμπούνης, Κούνας, Ρουμελιώτης, Νικολαίδης, Παλούκος, Κυριακόπουλος, Τσούκας Π..

 

 

Ο Παναρκαδικός του 1975 από το αρχείο του Γεώργιου Δ. Αγγελάκου.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.