11192018Δευ
Thursday
 

Ο Καλογιαννίδης μιλάει στο "Κ.Ε." για τη νέα συνεργασία με την ΑΕΚ Τρίπολης!

KALOGIANNIDIS 01Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης η συμφωνία με τον Κώστα Καλογιαννίδη ο οποίος θα αποτελεί τη νέα αγωνιστική περίοδο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»! Μια συνεργασία ή θα γράφαμε καλύτερα μια «επιστροφή» του Καλογιαννίδη σε γνώριμα μέρη και σ’ ένα σύλλογο όπου οι σχέσεις προπονητή και διοίκησης διαχρονικά βρίσκονταν σε καλή κατάσταση.

Με αφορμή λοιπόν τη νέα αυτή συνεργασία και την προοπτική (όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά και στην επίσημη ανακοίνωση) για ανανέωση και ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών το «Κόντρα Επίθεση» επικοινώνησε με τον νεοαποκτηθέντα προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης και μίλησε γι’ αυτή τη συνεργασία.

Ο ίδιος μίλησε για την επόμενη μέρα, τα όσα τέθηκαν με την ομάδα για το κομμάτι της ανάδειξης νέων παικτών και φυσικά τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ Τρίπολης σε επίπεδο σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Καταρχάς θα θέλαμε το σχόλιό σου κόουτς για την επισημοποίηση αυτής της συνεργασίας με την ΑΕΚ Τρίπολης. Έχει άλλωστε αποτελέσει και παλαιότερα μέλος αυτής της ομάδας.

Πάω σε μία ομάδα που θεωρώ και μου το έχουν δείξει ότι είναι φίλοι μου. Αποδέχθηκα μια πρόταση που μου έγινε με βασικό κριτήριο ότι έχω να κάνω με ανθρώπους γνώριμους που με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι».

Όσον αφορά την ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης έχει γίνει αναφορά για ένα εγχείρημα ανανέωσης και ανάδειξης νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Φαντάζομαι ότι έχει τεθεί στο τραπέζι αυτό το θέμα με τη διοίκηση. Έτσι δεν είναι;

Ναι, από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αυτό που βάλαμε στο τραπέζι ήταν το πώς θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να είναι λίγο μεγαλύτερο το νεανικό στοιχείο. Το νεανικό στοιχείο βέβαια είναι και λίγο υποκειμενικό. Θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε στην ομάδα κάποια παιδιά, νεαρά σε ηλικία, που έχουν όρεξη να λειτουργήσουν σωστά, που η διάθεσή τους είναι σε αυξημένα επίπεδα και από εκεί και πέρα από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τους παρέχουμε στο μέτρο του δυνατού, ότι χρειάζεται για ευχαριστηθούν την παρουσία και συμμετοχή τους στην πορεία της ομάδας.

Φαντάζομαι ότι θα δούμε και μια διαφορετική ομάδα την επόμενη σεζόν σε επίπεδο φιλοσοφίας;

Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή ότι η φιλοσοφία που υπήρχε στην ομάδα ήταν καλή ή κακή. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που να προσπαθεί στο γήπεδο να δείξει κάποια στοιχεία τα οποία μας αρέσουν. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα, κρατώντας τον κορμό αυτής της ομάδας ο οποίος θα πλαισιωθεί από κάποια παιδιά που ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο και η ομάδα από εκεί και πέρα θα κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά αυτά.

Ζητούμενο λοιπόν η εμπειρία σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και το ταλέντο, να συνυπάρξουν όμορφα προκειμένου να κυλήσουν όλα καλά στη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

Σε επίπεδο σχεδιασμού πότε να περιμένουμε τις πρώτες εξελίξεις, αναφορικά με τη νέα χρονιά;

Ήδη έχουμε αρχίσει να μιλάμε με κάποια παιδιά. Το βασικό μέλημα της ομάδας αυτής είναι να στηρίξει το υπάρχον δυναμικό και τα παιδιά που έχουν στηρίξει και βοηθήσει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι το βασικό για μένα και από εκεί ξεκινάμε. Οι πρώτες επαφές έχουν να κάνουν με το ρόστερ που ολοκλήρωσε την περασμένη χρονιά. Κατά πόσο υπάρχει διάθεση από τα παιδιά να ακολουθήσουν αυτό το project. Αφού κλείσει αυτό, σίγουρα να έχουμε αρχίσει και εκτιμούμε με κάποια παιδιά τα οποία έχουν διάθεση να ενσωματωθούν στο σύνολο της ομάδας και σιγά-σιγά, να συμπληρωθεί αυτό το παζλ που έχουμε στο μυαλό μας!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.