11192018Δευ
Thursday
 

H Ηρώ Μηλάκη μιλάει στο "Κ.Ε." για την κατάκτηση της φανέλας πρωταθλήτριας & το Παγκόσμιο!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Φώτη Αλεξόπουλο.

MILAKI PANELLINIO JUN25 04Τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδος για το 2017 κατέκτησε με τη φανέλα του Π.Ο.Τρίπολης η Ηρώ Μηλάκη τις προηγούμενες ημέρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου στο αγώνισμα της αντοχής. Μια επιτυχία που το 2017 περιλαμβανόταν στους στόχους της έμπειρης αθλήτριας, αλλά δεν αποτελούσε τον πρωταρχικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η αθλήτρια του ΠΟ Τρίπολης με αφορμή την κατάκτηση της φανέλας της πρωταθλήτριας Ελλάδος μίλησε στο «Κόντρα Επίθεση» αποκλειστικά για την επιτυχία της αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

 

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία με την κατάκτησης της φανέλας της πρωταθλήτριας Ελλάδος. Ήταν από τους πρωταρχικούς σου στόχους το 2017;

Όχι δεν ήταν ο στόχος μου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2017. Ο στόχος μου είναι σίγουρα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία ΤΑΝΤΕΜ. Μάλιστα την Τετάρτη αναχωρήσαμε για την Ολλανδία για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς. Ο λόγος που έτρεξα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν γιατί θέλω να τιμήσω τη φανέλα του σωματείου μου, του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης, εφ’ όσον με έχει στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να με στηρίζει. Επέλεξα να τρέξω χωρίς να φορμαριστώ γι’ αυτό τον αγώνα, όμως ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση γιατί ακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι 28 Ιουνίου με 02 Ιουλίου.

Ο τρόπος όμως που ήρθε η νίκη σου δίνει μεγάλες διαστάσεις είναι αλήθεια. Βρέθηκες από νωρίς με «ξεκόλλημα» στην κούρσα αυξάνοντας είναι αλήθεια σταδιακά τη διαφορά. Πως μπορεί να εξηγηθεί αυτή η εξαιρετική εμφάνιση; Πέρα απ’ όλα τα άλλα ήταν η εξαιρετική προετοιμασία φέτος ή το γεγονός ότι αγωνίστηκες χωρίς άγχος σ’ αυτό τον αγώνα;

Σίγουρα είμαι σε καλή κατάσταση γιατί προετοιμάζομαι για το Παγκόσμιο κύπελλο και αυτός είναι ένας παράγοντας, αλλά αυτό που έκανα ήταν να ξεκινήσω να κάνω μια επίθεση από την αρχή και η τακτική που ακολούθησα ήταν απλά να κρατάω ένα σταθερό ρυθμό. Ένα σταθερό ρυθμό που μου ταιριάζει και δεν με κουράζει πολύ, αλλά παρ’ όλα αυτά έναν γρήγορο ρυθμό και με αυτό τον τρόπο κατάφερα να διατηρήσω αυτή τη διαφορά.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις είπαμε ότι είναι το Παγκόσμιο κύπελλο στην Ολλανδία;

Είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ολλανδία 28 Ιουνίου με 2 Ιουλίου και μετά ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική, 28 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου.

Μεγαλύτερος στόχος για το 2017 άρα μπορούμε να πούμε ότι είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα;

Ναι! Πάντα ο στόχος της χρονιάς είναι ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εκεί θέλουμε να βρισκόμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Γενικά επιλέγουμε να κάνουμε δύο «πικ» μέσα στη χρονιά. Ήδη από τις αρχές μέχρι τέλη Μαΐου βρισκόμασταν σε πολύ καλή κατάσταση λόγω των δύο Παγκοσμίων Κυπέλλων και εκεί ήταν ο στόχος για εμάς όπου πήραμε δύο μετάλλια. Επόμενος μεγάλος στόχος θα είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Νοιώθεις ότι αυτή τη στιγμή και με βάση τον αγώνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την εντυπωσιακή σου επικράτηση, ότι μπορεί να διεκδικείς κάτι πολύ καλό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα;

Ο στόχος επειδή αρχικά δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή για κάτι συγκεκριμένο που έχω στο μυαλό μου. Στόχος όμως είναι η εξάδα. Πρέπει να αναφέρω ότι έχω ξεκινήσει μια καινούργια συνεργασία με την συναθλήτριά μου την Καλαντζή Ελένη η οποία είναι πάρα πολύ μικρή σε ηλικία, καθώς είναι μόλις 16 ετών. Είναι πολύ νέα αθλήτρια. Ο στόχος για φέτος είναι η εξάδα. Με βάσει τις επιτυχίες που είχαμε στα πρόσφατα Παγκόσμιο Κύπελλα, μπορούμε να ελπίζουμε και σ’ ένα Παγκόσμιο μετάλλιο.

Τέλος πως έχει εξελιχθεί η χρονιά μέχρι σήμερα για σένα;

Νομίζω ότι η χρονιά έχει εξελιχθεί καλά για μένα! Ξεκινήσαμε με το πρώτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκεί όπου ήταν ο πρώτος αγώνας με την καινούργια μου συναθλήτρια την Ελένη Καλαντζή στο ΤΑΝΤΕΜ. Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Συνεχίσαμε με δύο μετάλλια στα Παγκόσμια Κύπελλα και δείξαμε ότι το μέλλον είναι πάρα πολύ αισιόδοξο και ήρθε και η φανέλα της πρωταθλήτριας Ελλάδος, οπότε νομίζω ότι μέχρι στιγμής η χρονιά πάει ιδανικά!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.