12112018Τρι
Thursday
 

Μάριος Δεσποτάκης στο "Κ.Ε.": «Μπορεί ο Αρκαδικός να αντιστρέψει την κατάσταση»

DESPOTAKIS MARIOS 01Λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που ο νέος προπονητής του Αρκαδικού κ. Μάριος Δεσποτάκης πάτησε το πόδι του στην Τρίπολης και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΣΕΦΑ Αρκαδιικού σε μια δύσκολη περίοδο από αγωνιστικής πλευράς για την ομάδα, το «Κόντρα Επίθεση» τον συνάντησε πριν την προπόνηση της Πέμπτης και μίλησε μαζί του για την ομάδα της Τρίπολης.

Ο κ. Δεσποτάκης αναφέρθηκε στην αγωνιστική πρόκληση να αναλάβει την ομάδα του Αρκαδικού με το αρνητικόξεκίνημα στο πρωτάθλημα, για το αν μπορεί η ομάδα να αναστρέψει την σε βάρος της κατάσταση, αλλά και για την περίοδο προσαρμογής.

Επίσης αναφέρθηκε στην προοπτική της παρουσίας νέων προσώπων στο ρόστερ στη συνέχεια, στη φιλοσοφία της ομάδας από εδώ και στο εξής και στο προσεχές παιχνίδι του Αρκαδικού στο Ψυχικό.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε έχουν ως εξής:

 

Κληθήκατε να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία του Αρκαδικού σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο είναι γεγονός. Είναι μια μεγάλη αγωνιστική πρόκληση;

Ναι σίγουρα είναι πρόκληση, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν τα περιθώρια να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση και θα κάνουμε το παν γι’ αυτό!

Μπορεί η ομάδα πιστεύετε να ανακάμψει στη συνέχεια, διεκδικώντας τα αποτελέσματα που χρειάζεται;

Ναι σίγουρα μπορεί να το κάνει αυτό η ομάδα! Έχει καλό υλικό, χρειάζεται να βελτιώσει κάποια πράγματα, να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια!

Φαντάζομαι να χρειαστεί ίσως λίγο χρόνος προκειμένου και οι παίκτες να αφομοιώσουν και τη δική σας φιλοσοφία στο αγωνιστικό κομμάτι…

Από το λίγο χρονικά διάστημα που είμαι εδώ, έχω διαπιστώσει ότι τα παιδιά είναι πολύ θετικά στο να προσπαθήσουν! Ξέρω ότι είναι καλά παιδιά και καλοί χαρακτήρες, οπότε νομίζω ότι αυτό το στάδιο προσαρμογής θα είναι πολύ μικρό.

Δεδομένης και της αποχώρησης και τους Κρίστιαν Κούτρα από την ομάδα του Αρκαδικού, να περιμένουμε ίσως νέα πρόσωπα τις επόμενες ημέρες στην ομάδα; Γνωρίζουμε κάτι σ’ αυτό το επίπεδο;

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να δούμε κάτι τέτοιο. Αυτό που κοιτάμε αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι με το Ψυχικό. Πάμε όλοι εκεί συγκεντρωμένοι και τα υπόλοιπα θα τα δούμε αργότερα.

Φιλοσοφία και χαρακτηριστικά που θα θέλατε η ομάδα να αφομοιώσει στο παιχνίδι της το επόμενο διάστημα στο υπόλοιπο της φετινής χρονιά, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι;

Υπάρχουν κάποια μπασκετικά πράγματα που εγώ σύμφωνα με τη δική μου φιλοσοφία θέλω να περάσω στην ομάδα. Θέλω να πάμε λίγο πιο γρήγορα, να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα, κάποιοι αυτοματισμοί. Όλα αυτά θα τα βελτιώσουμε και θα τα φτιάξουμε πιστεύω.

Τέλος κόουτς υπάρχει και το απαιτητικό εκτός έδρας ματς στο Ψυχικό. Τι θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε γι’ αυτό το παιχνίδι;

Σε όλα τα παιχνίδια πηγαίνουμε για να κερδίσουμε! Είτε μέσα, είτε έξω, είτε με τον καλύτερο, είτε με τον χειρότερο. Πάμε για να κερδίσουμε! Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος!


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.