12122018Τετ
Thursday
 

Η Κάλλια Πολυχρονοπούλου μίλησε στο «Κ.Ε.» για την ποδηλασία και τον άθλο της στη Σπαρτακιάδα (+ήχος)

POLYXRONOPOULOU KALLIA OCT10 01

Το περασμένο Σάββατο 6 Οκτωβρίου στα πλαίσια της διεξαγωγής της 30ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας, η Τριπολίτισσα αθλήτρια Κάλλια Πολυχρονοπούλου έγινε η μοναδική γυναίκα που έχει καταφέρει να αγωνιστεί και να τερματίσει σε συνολικά δέκα διοργανώσεις Σπαρτακιάδας! Ένας σημαντικός άθλος για μια αθλήτρια που έχει συνδέσει το όνομά της με την ιστορία της ποδηλασίας στην Τρίπολη και όχι μόνο.

Αυτή ήταν μια εξαιρετική χρονική στιγμή για να φιλοξενηθεί η Κάλλια Πολυχρονοπούλου στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και την αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» και να μιλήσει μόνο για ποδηλασία και ποδήλατο με τον παραγωγό της εκπομπής Φώτη Αλεξόπουλο.

Η κουβέντα κυμάνθηκε γύρω από το χώρο της ποδηλασίας. Η ίδια αναφέρθηκε αρχικά στη διοργάνωση της Σπαρτακιάδας και στις πρώτες της συμμετοχές. Στα συναισθήματά της λίγο μετά τον τερματισμό της 10ης Σπαρτακιάδας στην οποία αγωνίστηκε αλλά και στο που αφιερώνει αυτό το προσωπικό της επίτευγμα. Στη συνέχεια η κουβέντα κυμάνθηκε στα πρώτα ποδηλατικά της χρόνια, αλλά και στις δύσκολες και σημαντικές στιγμές της μέχρι σήμερα στο χώρο.

Η Κάλλια Πολυχρονοπούλου μίλησε για τον σύλλογο της, Παναθηναϊκό, το πέρασμά της από πολλούς συλλόγους και τις εμπειρίες της και τη συνεργασία που είχε τα προηγούμενα χρόνια με τους τοπικούς συλλόγους της Τρίπολης. Απαντάει στο ερώτημα για την προοπτική συνεργασία της εκ νέου με κάποιο τοπικό σύλλογο, ενώ αναφέρεται στην τοπική ποδηλασία, στο μέλλον του αθλήματος της πόλης μας, καθώς και στην σημερινή κατάσταση στην Ελληνική ποδηλασία.

Τέλος σχολίασε το πώς είναι να είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που έχει την ίδια τρέλα (σ.σ. ποδηλασία), για το αν η Τρίπολη θα άξιζε περισσότερο ποδήλατο στην καθημερινότητά της και εν τέλει επιγραμματικά τι σημαίνει για την ίδια η ποδηλασία.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω αναλυτικά όλη την ενδιαφέρουσα κουβέντα της Κάλλιας Πολυχρονοπούλου με τον Φώτη Αλεξόπουλο στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.