01222019Τρι
Thursday
 

Ο Κώστας Βινατσέλας μίλησε στο «Κ.Ε.» για τον τοπικό στίβο (+ηχήτ)

VINATSELAS CONTRA DRT DEC05 01

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο είναι προγραμματισμένη η ΕΠΑΚΑΒ που θα συζητήσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις γύρω από τον Ελληνικό κλασικό αθλητισμό. Μάλιστα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεδρίασε τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να υποβάλει τα δικά της θέματα στην επερχόμενη ΕΠΑΚΑΒ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός αλλά και το ενδιαφέρον για την εικόνα του τοπικού κλασικού αθλητισμού τη δεδομένη χρονική περίοδο, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Γ.Σ. Αρκαδίας, κ. Κώστας Βινατσέλας φιλοξενήθηκε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» με τον Φώτη Αλεξόπουλο και μίλησε για τον τοπικό στίβο και όλα τα τρέχοντας ζητήματα που απασχολούν το άθλημα.

Ο κ. Βινατσέλας στο ξεκίνημα της ενδιαφέρουσας κουβέντας, αναφέρθηκε στην προσεχή πραγματοποίηση της ΕΠΑΚΑΒ από την Ομοσπονδία, ενώ συνέχισε αναδεικνύοντας το σοβαρά προβλήματα που «ταλαιπωρούν» στον τοπικό στίβο, αναφέροντας την έλλειψη κλειστού χώρου προπόνησης αλλά και της αναγκαιότητας επιδιόρθωσης και αντικατάστασης του ταρτάν στο ΔΑΚ Τρίπολης, τονίζοντας ότι φέτος θα υπάρξουν ζητήματα που μπορεί ακόμη και να μην επιτρέψουν την πραγματοποίηση των επίσημων διοργανώσεων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΓΣ Αρκαδίας και στο γεγονός ότι παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων ετών και την οικονομική κρίση, ο σύλλογος σε επίπεδο αξιολόγησης το 2018, έδειξε σημάδια ανάκαμψης μετά την πτωτική πορεία των τελευταίων ετών. Μίλησε για τις προσδοκίες του συλλόγου της Τρίπολης όσον αφορά το 2019 και αναφέρθηκε σ’ εκείνες τις προϋποθέσεις που αν υπάρξουν τα επόμενα χρόνια ο τοπικός στίβος μπορεί να φτάσει και πάλι σε δρόμους ουσιαστικής ανάκαμψης.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να γίνει με την προοπτική διεξαγωγής των Παμπελοποννησιακών αγώνων, με το προσεχές Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης, αλλά και τις προσδοκίες για την επόμενη διοργάνωση του Night Run Τρίπολης. Τέλος σχολίασε την πρόσφατη προγραμματισμένη ΓΣ του Γ.Σ.Αρκαδίας και του τι τέθηκε σαν στόχος την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη συνέντευξη έχουν ως εξής:

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.