01182019Παρ
Thursday
 

Όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης για τα σημαντικά έργα στο ΔΑΚ Τρίπολης!

PAVLIS DIMITRIS 01

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και την εκπομπή «Επί της Ουσίας» των Μηνά Αρτόπουλου και Δημήτρη Μανιατάκου, μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Δημήτρης Παυλής με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης τοποθετήθηκε και στα σημαντικά έργα που σκοπεύει ο Δήμος να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και έχει να κάνει με την αντικατάσταση του ταρτάν (πλαστικού τάπητα) στο χώρο του στίβου, καθώς και της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ και το κλειστό κολυμβητήριο.

 

Για την αντικατάσταση του ταρτάν στο χώρο του στίβου…

Ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στο έργο της αντικατάστασης του ταρτάν στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης. Αναφέρθηκε στο ποσό ύψους 515.000 ευρώ που έχει εξασφαλιστεί με σκοπό την αντικατάσταση του, περιλαμβάνοντας και δαπάνες για την αγορά αθλητικών οργάνων. Το έργο αυτό σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής αναμένεται έγκριση προκειμένου να ακολουθήσει η ανάθεση του έργου.

 

Για την αντικατάσταση της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου…

Ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε και στο θέμα της αντικατάστασης της στέγης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Ο κ. Παυλής τόνισε ότι έχει εξασφαλιστεί το ποσό των 175.000 ευρώ για την αντικατάσταση της στέγης από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Ο κ. Παυλής πρόσθεσε την εκτίμησή του ότι σε 1-2 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί με την ανάδειξη τη εργολαβίας και τις εργασίες που σύμφωνη με την εκτίμηση του Δημάρχου, δεν πρόκειται να διαρκέσουν περισσότερο από μία εβδομάδα.

 

Για την αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου…

Όσον αφορά αυτό το έργο ο κ. Παυλής τόνισε ότι δεν έχει δεσμευθεί ακόμη κάποιος στο Δήμο, ούτε υπάρχει κάποια δέσμευση στα χέρια της Δημοτικής Αρχής. Τη δεδομένη περίοδο ετοιμάζεται ο σχετικός φάκελος για παρέμβαση στο κολυμβητήριο ώστε αυτό να γίνει μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν σήμερα, αλλά την ίδια ώρα να είναι υψηλά και τα λειτουργικά του έξοδα. Ένας φάκελος που υπάρχει πρόθεση να ενταχθεί σε ανταγωνιστικό διαγωνισμό, διεκδικώντας χρήματα που θα εξασφαλίσουν την υλοποίηση αυτού του έργου, κι αυτό το λόγο γίνεται προσπάθεια η πληρότητα του φακέλου να έχει εξασφαλισμένη υψηλή βαθμολογία.

Η μελέτη και ο φάκελος που ετοιμάζεται σύμφωνα με τον κ. Δήμαρχο προβλέπει ουσιαστικές παρεμβάσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου και γίνεται αναφορά για ουσιαστική ανακατασκευή των κολυμβητηρίου. Ένας φάκελος που αναμένεται να προωθηθεί Υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο κ. Παυλής τόνισε ότι υπάρχει διάθεση για συνολική παρέμβαση στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε και στο θέμα της αντικατάστασης του γηπέδου 5Χ5 της Βλαχέρνας στο οποίο θα προβλεφθεί και τοποθέτηση φωτισμού, με αναβάθμιση ουσιαστικά των εγκαταστάσεων ύψους 91.000 ευρώ, εκεί όπου αναμένεται η έγκρισή του, μέσων των εκπτώσεων εργολαβιών των παραπάνω σημαντικότερων παρεμβάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.