11192018Δευ
Thursday
 

Στο Βόλο για το Μπασκετικό CAMP της ΕΟΚ η Ζωή Γκαντζιώλη!

BASKETBALL 003Σειρά τις επόμενες ημέρες για το μπασκετικό campτης ΕΟΚ και της FIBA για τα κορίτσια. Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης για κορίτσια 14 ετών και κάτω, το οποίο σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες που έχουν επιλεχθεί από τους περιφερειακούς προπονητές να δουλέψουν και να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες, υπό την καθοδήγηση έμπειρων και επίλεκτων προπονητών.

Σ’ αυτό λοιπόν το αναπτυξιακό μπασκετικό campπου θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-19 Νοεμβρίου 2017 στο Βόλο, παρουσία από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναμένεται να δώσει και η νεαρή αθλήτρια της ΓΕΑ Ζωή Γκαντζιώλη. Παράλληλα από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εκπροσώπηση θα υπάρξει και από τη νεαρή αθλήτρια του ΑΠΣ Αρίς, Τρισεύγενη Φραγγέα.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.