01182019Παρ
Thursday
 

Ψηφοφορίες από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την ανάδειξη των καλύτερων της σεζόν 2017-18

EKASKENOP 01

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έγινε γνωστό ότι θα ξεκινήσει σύντομα η διαδικασία της ανάδειξης των καλύτερων της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 μέσω ψηφοφοριών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τους προπονητές των ομάδων, καθώς και από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., αποφάσισε να βραβεύσει: 1ον) Την καλύτερη πεντάδα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών και 2ον) Τον πολυτιμότερο παίκτη και 1ο σκόρερ, στις κατηγορίες Α΄ - Β΄ -Γ΄ Ανδρών και Γυναικών.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης, η οποία θα περιλαμβάνει: 1ον) Τις απονομές στους πρώτους της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και 2ον) Τις κληρώσεις των Πρωταθλημάτων, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Για την ανάδειξη των αθλητών που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, σας στέλνουμε ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα ψηφίσει ο Προπονητής κάθε ομάδας.

Οι προπονητές δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν αθλητές της ομάδας που προπονούσαν, την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Το επισυναπτόμενο έντυπο, παρακαλούμε να μας επιστραφεί το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.

Επίσης θα βραβευθεί ο καλύτερος Προπονητής της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, για τον οποίο θα ψηφίσουν οι αθλητικοί συντάκτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Γραπτός Τύπος - Τηλεόραση) και Κοινωνικής Δικτύωσης των Νομών Μεσσηνίας – Αρκαδίας – Λακωνίας.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.