01182019Παρ
Thursday
 

Αποχωρεί από την ομάδα του Απόλλωνα Τρίπολης ο Χρήστος Γεννιάς!

GENNIAS CHRISTOS 01

Μια αναπάντεχη εξέλιξη αποτέλεσε γεγονός στις τάξεις του Απόλλωνα Τρίπολης σήμερα το πρωί (30/05), καθώς με προσωπική του ανακοίνωση η «ψυχή» του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και αυτός που μαζί με 1-2 ακόμη άτομα ουσιαστικά έτρεχαν μόνοι τους την ομάδα, Χρήστος Γεννιάς, ανακοίνωση ότι αποχωρεί από το σύλλογο. Οργανωτικά για όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια οργανωτικά η ομάδα θα μπορούσε να πει κανείς ότι μένει «ακέφαλη», κάτι που αυτομάτως χαρακτηρίζει κρίσιμο το επόμενο διάστημα για το σύλλογο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση», αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης ή αντικαταστάτες στο πόστο του Χρήστου Γεννιά που θα κληθούν να τρέξουν την ομάδα ουσιαστικά, υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο της απόσυρσης από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για πολύ μεγάλο πλήγμα του Αρκαδικού και ειδικότερα Τριπολίτικου μπάσκετ που φαίνεται να μένει με ακόμη μια ομάδα λιγότερη στο προσκήνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Γεννιά η οποία δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Μετά από 6 χρόνια, 105 αγώνες, 3 ανόδους από το Γ’ τοπικό στο Α’ και 3 συνεχόμενες παραμονές στο Α’ τοπικό, ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου από τον Απόλλων Τρίπολης! Έδωσα τα πάντα χωρίς ποτέ να ζητήσω τίποτα πάντα με σεβασμό προς όλους και όλα, παρόλο που δεν εισέπραξα τον σεβασμό που μου άξιζε, έκανα πολλά για μια ομάδα που την αγάπησα σαν την οικογένεια μου, έδωσα την ευκαιρία να μπουν στον μπασκετικό χάρτη πολλά παιδιά ακόμα και αν δεν το άξιζαν και όπως όλα έχουν μια αρχή, έχουν και ένα τέλος!

Το τέλος μου σε αυτήν την ομάδα ήρθε, είμαι "γεμάτος" όμορφες αναμνήσεις αλλά "άδειος" ψυχολογικά, εύχομαι πραγματικά να βρεθεί κάποιος άλλος στη θέση μου ακόμα καλύτερος να συνεχίσει ότι έχω αφήσει! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του Απόλλωνα, αλλά πιο πολύ τον παιδικό μου φίλο Βαγγέλη Αντωνόπουλο που μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και που έγινα γνωστός μέσω αυτής! Η πορεία μου στο μπάσκετ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα συνεχιστεί, όπως αδιάκοπα κάνει 30 χρόνια.....! Καλή μπασκετική αντάμωση!».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.