12132018Πεμ
Thursday
 

Δηλώσεις έως τις 4 Ιουλίου 2018 για τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

BASKETBALL 007

Μετά από σχετική απόφαση και ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ γίνεται γνωστό ότι τα σωματεία που επιθυμούν να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα Παίδων, Εφήβων και Κορασίδων, Νεανίδων της Ένωσης θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, οι οποίες θα πρέπει να συνοδεύονται και από την καταβολή των αντίστοιχων παράβολων συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει:

«To Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στη συνεδρίασή του της 6/18-06-2018, ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, για αποστολή δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στα Πρωταθλήματα Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων – Νεανίδων, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Επίσης ενέκρινε την καταβολή παράβολου μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων ως εξής: 1) Πρωτάθλημα Εφήβων 50,00 €, 2) Πρωτάθλημα Παίδων 80,00 €, 3) Πρωτάθλημα Νεανίδων 50,00 € και 4) Πρωτάθλημα Κορασίδων 50,00 €.

Η αύξηση του παράβολου στο Πρωτάθλημα Παίδων κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικότερη επιστροφή στα σωματεία που επιβαρύνονται περισσότερο με την μετακίνηση και ημεραργία των Διαιτητών και Κριτών.

Το παράβολο συμμετοχής θα καταβάλλεται με ταχυδρομική επιταγή στη Διεύθυνση: Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. - Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – 241 32 Καλαμάτα.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018, μαζί με τα παράβολα συμμετοχής, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση των Ειδικών Προκηρύξεων, των παραπάνω Πρωταθλημάτων.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.