11172018Σαβ
Thursday
 

Δεν θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική κατηγορία ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός!

SEFA ARKADIKOS 05

«Μαύρη» ημέρα για το Αρκαδικό μπάσκετ αναμφισβήτητα αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2018-19 και κατά συνέπεια όλα δείχνουν ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αρκαδικός επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ύστερα από την αγωνιστική περίοδο 2004-2005

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αρκαδικού, αποφάσισε ότι η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του συλλόγου μας δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Απόφαση πολύ δύσκολη, που πιστεύουμε όμως ότι είναι για το καλό του συλλόγου, των ανθρώπων που τον υπηρετούν πολλά χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο για το καλό των αθλητών των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, που θα έχουν την ευκαιρία με την στήριξη όλων μας να γράψουν μία νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Αρκαδικός ξεκινώντας το 1976 τους πρώτους επίσημους αγώνες στα ανοικτά τσιμεντένια γήπεδα με τα σιδερένια διχτάκια, έφτασε να αγωνίζεται στην κορυφαία εθνική κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 με αντιπάλους τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Η προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για να πετύχει η ομάδα το στόχο της παραμονής στην Α1 Εθνική Κατηγορία είναι γνωστή. Τις συγκυρίες και τις συνθήκες που συντέλεσαν στην απώλεια της παραμονής όλοι γνωρίζουν...

Το γεγονός αυτό δεν μας εμπόδισε να συνεχίσουμε.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 η ομάδα μας αγωνίστηκε κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, παρέμεινε σε αυτή, αν και φτιάχτηκε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, περιμένοντας την απόφαση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ 2016-2017 (την οποία έχουμε ζητήσει από τις 14-09-2016 αλλά ακόμη δεν μας έχει αποσταλεί και ακόμη περιμένουμε......).

Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας αγωνίστηκε και πάλι κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, πάλεψε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει σε αυτή.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους αυτούς που μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά δεν το έπραξαν σεβόμενοι όμως την επιλογή τους.

Τέλος θέλουμε να υποσχεθούμε ότι ο Αρκαδικός θα συνεχίσει να υπηρετεί την ιδέα του αθλητισμού και ειδικότερα το Ελληνικό Μπάσκετ με όλες του τις δυνάμεις, θα προσπαθεί πάντοτε για την ανάπτυξη του με συνέπεια και αξιοπρέπεια και να είστε σίγουροι ότι όταν δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ θα επιστρέψει πιο δυνατός και ακόμη πιο ψηλά.»


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.