11172018Σαβ
Thursday
 

Απορρίπτει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τη 2η ομάδα από ίδιο σύλλογο στο προσεχές πρωτάθλημα Παίδων

BASKETBALL 006

Αν και πιλοτικά πέρυσι τα τοπικά σωματεία που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν και δεύτερη ομάδα, μετά από αξιολόγηση της Ένωσης αποφασίστηκε ότι δεν θα ισχύσει το ίδιο και τη νέα σεζόν (2018-19). Κατά συνέπεια όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με μια και μόνο ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αναφέρει:

«Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και κατ’ επέκταση το Διοικητικό Συμβούλιο, απεδέχθησαν το αίτημα δεκαπέντε περίπου σωματείων, για την συμμετοχή πιλοτικά στο Πρωτάθλημα Παίδων και δεύτερης ομάδας από το ίδιο σωματείο.

Η απόφαση αυτή ίσχυσε μόνο για το Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κατ’ εξαίρεση των προβλεπόμενων από τη Γενική και Ειδική Προκήρυξη του αντίστοιχου Πρωταθλήματος της Ε.Ο.Κ.

Η συμμετοχή δύο σωματείων με 2η ομάδα στο Πρωτάθλημα Παίδων την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ήταν αρνητικό πρόσημο, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Για το λόγο αυτό και με γνώμονα ότι, ο Πρωταθλητής της Ένωσής μας συμμετέχει στα Προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων και άρα πρέπει να είναι μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. αποφάσισε κάθε σωματείο να συμμετέχει με μία ομάδα στο Πρωτάθλημα Παίδων, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όπως αυτό διεξάγεται σε όλες τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της Ε.Ο.Κ.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.