12152018Σαβ
Thursday
 

Υποχρεωτική η κάρτα Υγείας Αθλητή και για τις ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

EKASKENOP 01

Μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υγείας και Πολιτισμού, ισχύει από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 η κάρτα Υγείας αθλητή για όλα ανεξαιρέτως και στην προκειμένη περίπτωση και από τα σωματεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η Ένωση με σχετική ανακοίνωση κοινοποιεί στα σωματεία-μέλη το ΑΡΘΡΟ 4 των ειδικών προκηρύξεων Παίδων - Εφήβων και Κορασίδων - Νεανίδων, προς ενημέρωση των συλλόγων.

Αναλυτικά αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά:

 

«ΑΡΘΡΟ 4ο : ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4479/2017 και την ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Πολιτισμού, η διαδικασία της πιστοποίησης της υγείας των αθλητών, από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και εφεξής, τροποποιείται ως ακολούθως:

1.Η πιστοποίηση υγείας των αθλητών, καταγράφεται σε κάρτα υγείας, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.

2.Η κάρτα αυτή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δεν συνδέεται με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας. Αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή και βρίσκεται στην κατοχή του.

3.Προσκομίζεται υποχρεωτικά στη Γραμματεία, ή στον αρμόδιο Διαιτητή και είναι βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα.

4.Η κάρτα υγείας του αθλητή, θεωρείται από Ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών, ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών, στρατιωτικών μονάδων ή από Ιατρούς, έχοντας οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, κατέχοντες την καρδιολογική ιδιότητα.

5.Η αυτοκόλλητη ετικέτα ανανέωσης των δελτίων που εκδίδει η Ε.Ο.Κ., παραμένει σε ισχύ, ως απαραίτητο στοιχείο πιστοποίησης των αθλητών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να χρήζει πλέον ιατρικής θεώρησης.

Η κάρτα Υγείας θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. (www.basket.gr) και της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. (www.ekaskenop.gr ) και αφορά τα Πρωταθλήματα Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών, η μη προσκόμισή της στη Γραμματεία, θα συνιστά απαγόρευση της συμμετοχής του αθλητή στον αγώνα.».


Σχόλια   

0 #1 maik 28-08-2018 23:16
ολα δικα τους στην εκασκενοπ.και ξεχωριστη καρτα και τα χρηματα της αυτοκολητης ετικετας στον κουμπαρα.ολα φωρτωμενα στις ομαδες για να κανουν μερικοι τα ταξιδακια τους τις διακοπες τους και να φτιαχνουν τα κονε τους.σιγα μη τους ενδιαφερει το μπασκετακι.ολο πιο χαμηλα η ενωση που υπαρχει ΜΟΝΟ απο την τρελα καποιων.ντροπη τους πανε να διαλυσουν τα παντα.
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.