11192018Δευ
Thursday
 

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ Τρίπολης

KLEISTO DAK TRIPOLIS 01

Μετά από σχετική σύσκεψη ανθρώπων του ΝΠΔΔ με εκπροσώπους των σωματείων που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του κλειστού για τη σεζόν 2018-19. Μάλιστα με αφορμή το γεγονός αυτό το Νομικό Πρόσωπο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Μετά από σύσκεψη με τις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ στα γραφεία του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ που κάνουν χρήση του ΔΑΚ.

Καλούνται οι σύλλογοι που συμμετέχουν την πιστή εφαρμογή του για την εύρυθμη λειτουργία του κλειστού του γυμναστηρίου.

Εκ του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2018-19:

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.