12122018Τετ
Thursday
 

Σε ποια περίπτωση δεν πέφτει καμία ομάδα από την Α2 κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ!

BASKETBALL 004

Με δεδομένο ότι στους δύο ομίλους της Α2 τοπικής κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τελικά θα συμμετάσχουν από εφτά ομάδες σε κάθε όμιλο, τα νέα για τους συλλόγους που θα αγωνιστούν φέτος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αναφορικά με το θέμα των ομάδων που υποβιβάζονται τα «μαντάτα» είναι θετικά.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση που στην Γ’ Εθνική κατηγορίας η Καλαμάτα ΣΚ καταφέρει να παραμείνει, τότε από την Α2 τοπική κατηγορία δεν θα υποβιβαστεί στο Β’ τοπικό (μέχρι πέρυσι Γ’ τοπικό) ΚΑΜΙΑ ομάδα!

Στην περίπτωση που η ομάδα της Καλαμάτας ΣΚ υποβιβαστεί από την Γ’ Εθνική κατηγορία, τότε από την Α2 τοπική κατηγορία στην καινούργια Β’ τοπική κατηγορία (πρώην Γ’ τοπικό), θα υποβιβαστεί μία ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες ομάδες θα δώσουν λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματός τους αγώνα μπαράζ και ο ηττημένος θα περιμένει να ολοκληρωθεί η Γ’ Εθνική κατηγορία, για να μάθει αν θα υποβιβαστεί ή όχι από το Α2 τοπικό.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.