01222019Τρι
Thursday
 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 21/01 για το ΜΙΝΙ πρωτάθλημα

EKASKENOP 01

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την οποία καλεί τα ενδιαφερόμενα σωματεία να δηλώσουν μέχρι τις 21 Ιανουαρίου συμμετοχή στο επερχόμενο πρωτάθλημα ΜΙΝΙ μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής για το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

Α) Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2006 και νεότεροι-ες.

Β) Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Τουρνουά, μπορούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτό, με (1) μία ή περισσότερες ομάδες. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να υποβάλουν στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έγκαιρα, κατάσταση με το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, μαζί με το παράβολο συμμετοχής ποσού 50,00 €, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση της Ειδικής Προκήρυξης, του παραπάνω Τουρνουά.

Το παράβολο συμμετοχής θα καταβάλλεται με ταχυδρομική επιταγή στη Διεύθυνση: Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. - Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου – 241 32 Καλαμάτα.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.