11192018Δευ
Thursday
 

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση για την ΑΕΚ Τρίπολης!

AEK TRIPOLIS 01Στις 3 Αυγούστου 2016 είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ Τρίπολης η οποία αναμένεται να αναδείξει το νέο διοικητικό συμβούλιο και να τρέξει το σύλλογο σε όλα τα τμήματα για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους! Σύμφωνα λοιπόν με την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης, αποφασίστηκε η διενέργεια Γενική Συνέλευσης και εκλογών για το νέο ΔΣ να διεξαχθούν στις 3 Αυγούστου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00-21:00 στο κτίριο του ΟΕΒΑ.
Αναλυτικότερα το περιεχόμενο της σχετικής ανακοίνωσης για τη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ Τρίπολης έχει αναλυτικά ως εξής:

«Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση- Εκλογές
Αγαπητέ φίλε-μέλος της ΑΕΚ Τρίπολης,
Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης στη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου αποφάσισε, όπως ορίζει το Καταστατικό, τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης- Εκλογών.
Οι εκλογές θα γίνουν στις 3 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, ώρα 6:00 - 9:00μμ στο κτίριο του ΟΕΒΑ, Καλαμών 46, Τρίπολη. Οι εκλογές γίνονται για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης.
Καλείστε να προσέλθετε το απόγευμα της Τετάρτης και να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας τον αθλητισμό και τον ερασιτεχνισμό.
Στην εν λόγω Γενική Συνέλευση, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα 3 τμήματα που διατηρεί η ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα νέα εισιτήρια διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος (συμβολική τιμή: 10 ευρώ, για τα μέλη της ΑΕΚ Τρίπολης).
Η οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης αγαπά τον αθλητισμό και στηρίζει τον ερασιτεχνισμό σε δύσκολους καιρούς.
Στηρίξτε τον αθλητισμό !
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Εκλογές για ανάδειξη ΔΣ ΑΕΚ Τρίπολης
Ημερομηνία: 3 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη
Ώρα: 6:00 - 9:00
Τοποθεσία: κτίριο ΟΕΒΑ, Καλαμών 46, Τρίπολη
Συμμετοχή-Εγγραφή Μέλους: 10 ευρώ
Πληροφορίες για εκλογές και υποψηφιότητες τηλεφωνικά: 2710234424
Διεύθυνση: Εθνομαρτύρων 11, Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.