11192018Δευ
Thursday
 

Παυλής στο «Κ.Ε.»: «Σε καλό δρόμο η χρηματοδότηση για τις ζημιές του ΔΑΚ από τη ΓΓΑ»

PAVLIS DIMITRIS 02Τον περασμένο Ιούνιο η θεομηνία που είχε πλήξει και το Δήμο Τρίπολης είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Παρά την καλή διάθεση των ανθρώπων του Δήμου προκειμένου να αποκατασταθούν πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, αποτελεί γεγονός ότι αρκετές ζημιές για να αποκατασταθούν χρειάζονται σχετικών χρηματοδοτήσεων. Γι’ αυτό και άμεσα ο Δήμος είχε υποβάλει σχετικά αίτημα με μελέτες προς την ΓΓΑ, με σκοπό την αποκατάσταση των όποιων ζημιών. Μάλιστα είχε έρθει στην Τρίπολη και αρμόδιος μηχανικός για να πραγματοποιήσει αυτοψία της κατάστασης στο ΔΑΚ.

Από τότε μέχρι σήμερα είναι γεγονός ότι έχει περάσει αρκετό διάστημα και το «Κόντρα Επίθεση» θέλοντας να ενημερωθεί γι’ αυτό το θέμα ρώτησε τον Δήμαρχο Τρίπολης στο περιθώριο συνάντησης που είχε και για το θέμα αυτό. Ο κ. Παυλής για το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών στο ΔΑΚ Τρίπολης μας είπε χαρακτηριστικά:

«Όσον αφορά τις ζημιές που έγιναν από τις πλημμύρες και αποτυπώσαμε, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα με αποτέλεσμα την παρουσία μηχανικών από την ΓΓΑ για αυτοψία, ήδη αυτή τη στιγμή σε συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού του έχω υποβάλλει το τεχνικό δελτίο και τη μελέτη προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση αυτών των ζημιών στο σύνολό τους. Στο σύνολο τους το επαναλαμβάνω! Είμαι σε πολύ καλό σημείο και η δέσμευσή του ήταν ότι θα είναι στον προϋπολογισμό της Γενικής Γραμματείας φέτος για να μας χρηματοδοτήσουν προκειμένου να αποκατασταθούν αυτές οι ζημιές.»

 

Σύντομα και η αντικατάσταση της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου…

Ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα που ψάχνει λύσης εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί και η αντικατάσταση της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης. Κι αυτό γιατί παρά τις μικροπαρεμβάσεις σχεδόν κάθε χρόνο δεν αποφεύγονται φαινόμενα εισροής υδάτων από την οροφή. Γι’ αυτό το θέμα ο Δήμαρχος Τρίπολης με δική του τοποθέτηση μας είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει και ένα δεύτερο τεχνικό δελτίο το οποίο έχω συζητήσει με το Γενικό Γραμματέα και αφορά την αντικατάσταση της στέγης του υπάρχοντος κλειστού γυμναστηρίου.».


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Alternative flash content

Requirements

KATASTIMA ENOIKIAZETAI BANNER

IRIDA SWIMMING BANNER

VARDOUNIOTIS ALEXIOS BANNER

aspet banner 2018-19

Επι του πιεστηριου

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.contraepithesi.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies που χρησιμοποιούτνται από τον ιστότοπο μας, καθώς και των εφαρμογών διαχείρισης της κίνησης για να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα από αυτά ή όχι.